סוליית מחבת
סוליית מחבת עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 111 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. צאו לחנות ואספו מלח, פילה פלנדר, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. הציון הזה די טוב. נסו סול פיקטה, סול מיוני סידרה, ו סול פיקטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מטגנים בצל ופלפל ירוק עד שהם רכים. מערבבים פנימה את מיץ העגבניות, הפטרוזיליה, המלח והאורגנו. מבשלים 5 דקות או עד לחימום.
מוסיפים פילה. מכסים ומבשלים על אש בינונית 12-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב דגים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר