קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

סוליית מנמשה מוקרמת אגוזי לוז עם רוטב יין מרסלה, פירה שאלוט וירקות תינוקות

סוליית מנמשה מוקרמת אגוזי לוז עם רוטב יין מרסלה, פירה שאלוט וירקות תינוקות
סוליית מנמשה עם קרום אגוזי לוז עם רוטב יין מרסלה, פירה שאלוט וירקות תינוקות עשויים להיות רק המנה העיקרית אותה אתם מחפשים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 3415 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 231 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 78% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם אספרגוס עט, יין מרסלה, עמילן תירס חלק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הציון הזה מוצק. נסו פילה חזיר עם קרום אגוזי לוז ורוטב שאלוט יין אדום, צלי בקר עם רוטב פטריות בר ופירה שאלוט מקורמל, ו סוליית קרום שומשום ללא גלוטן עם בייבי בוק צ'וי ואורז בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במעבד מזון להוסיף אגוזי לוז ודופק 4 פעמים במרווחים של 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים פנקו לאגוזי הלוז ודופקים שוב למשך 10 שניות. מתבלים את הסוליה במלח ופלפל, לפי הטעם, ומאבקים קלות את הסוליה בקמח, מנערים את העודפים. טובלים את הסוליה בציפוי חלבוני ביצה לחלוטין, מנערים עודפים, לוחצים ללחם אגוזי לוז. מכניסים למקרר למשך 10 דקות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אגוזי לוזאגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
סולסול
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הוסף 2 אונקיות שמן קנולה ואת הבלעדית. מבשלים כ 1 דקה, לבדוק בזהירות עם מרית כדי לוודא שהם חום זהוב. להעיף ולהמשיך בישול עבור 1 דקה יותר ולאחר מכן להעביר גיליון פאן. חזור על התהליך עם יתרת השמן והסוליה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סולסול
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מכניסים את נייר האפייה לתנור שחומם מראש למשך 8 עד 10 דקות (תלוי בעובי הפילה) או עד שהדגים מבושלים אך עדיין לחים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
פירה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר ציר של 6 ליטר עם 4 ליטר מים מומלחים למשך כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מסננים היטב תפוחי אדמה. מקציפים במיקסר חשמלי במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
מוסיפים חצי וחצי, מחית שאלוט ומלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
10
ירקות: בסיר גדול מספיק כדי להחזיק את כל הירקות, להביא מים מומלחים לרתיחה. ירידה בירקות ומבשלים עד אל דנטה, כ 2 דקות, לנקז היטב. זורקים חזרה לסיר, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חמאה, אם משתמשים. שמור על חום עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
יין מרסלה בואר בלאן: מנמיכים את יין המרסלה ושאלוט במחבת תחתונה כבדה על אש בינונית-גבוהה ומצמצמים ל -1 / 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים שמנת כבדה ומחזירים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
13
מקציפים פנימה את תערובת הקורנפלור והמים, הידועה גם בשם תרחיף. מנמיכים את האש לנמוך, להקציף מדי פעם במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מסירים מהאש.
15
מוסיפים חמאה מרוככת, 1 אונקיה בכל פעם, תוך הקצפה לתערובת אחידה. מתבלים במלח, פלפל, רוטב חריף ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
מגישים מיד.
17
להרכבה: חלקו תפוחי אדמה בין צלחות בגודל 6 עד 8 אינץ ' והניחו במרכז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
18
הניחו את סוליית המנמשה מעל. חלק עליון 1 פינה של היחיד עם 2 אונקיות של יין מרסלה בואר בלאן. מסדרים את הירקות סביב הצלחת, מקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
סולסול

מרכיבים

340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס עטאספרגוס עט340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קישואים ירוקים לתינוק, חתוכים ב 1/2קישואים ירוקים לתינוק, חתוכים ב 1/24largesאפייה תפוחי אדמה, עור, לחתוך לתוך 2 חתיכותאפייה תפוחי אדמה, עור, לחתוך לתוך 2 חתיכות170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בלעדי מנמשה ללא עור / ללא עצמותפילה בלעדי מנמשה ללא עור / ללא עצמות4(חוֹרֶף)חמאה, אופציונליתחמאה, אופציונלית227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה רכהחמאה רכה113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק2ריבס, קצוץ טרי או קפואעירית קצוץ טרי, לקישוטעירית קצוץ טרי, לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירס מעורבב חלק עם 1 כף מיםעמילן תירס מעורבב חלק עם 1 כף מים8largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצי-חציחצי-חצי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1דאששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין מרסלהיין מרסלה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפנקו (פירורי לחם יפניים)פנקו (פירורי לחם יפניים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז מושחרים גולמייםאגוזי לוז מושחרים גולמיים2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)שאלוט קצוציםשאלוט קצוצים6שאלוט קלוי, מחיתשאלוט קלוי, מחית340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דלעת פטיפאן צהובה לתינוק, חתוכה ב 1/2דלעת פטיפאן צהובה לתינוק, חתוכה ב 1/21דאשרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר