סוליית פטרלה עם חמאה חומה וטרגון
סוליית פטרלה עם חמאה חומה וטרגון עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות והרימו פלפל, פילה סוליית פטרלה, טרגון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 48%. נסו פילו-קרום פטרלה סול, גלילי סוליית פטרלה עם מחית כרובית, ו רגל פטרלה עם מאייר לימון בורה בלאן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב קמח, קמח תירס, פפריקה, 1/2 כפית מלח ופלפל בצלחת גדולה ורדודה. לחפור דגים, אחד בכל פעם, בתערובת.
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה ונטולת מקלות על אש גבוהה רק עד לעישון. בזהירות להוסיף פילה דגים בשכבה אחת. (אין לחפוף פילה או לצפוף את המחבת.) מבשלים על אש גבוהה 1 1/2 עד 2 דקות או עד להזהבה ומעט פריכה מצד אחד.
הופכים פילה דגים בעזרת מרית.
מוסיפים טרגון וחמאה למחבת. מבשלים כ 1 דקה או עד פילה רק מתחילים להתקלף וחמאה הופך חום זהוב.
מעבירים פילה לצלחת הגשה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מגישים חם עם טריזי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. מארק ווסט פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.