סופגניות בטטה מתובלות
המתכון מתובל סופגניות בטטה יכול לספק השתוקקות הדרומית שלך בערך 1 שעה. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, קינמון, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 73 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו סופגניות בטטה, עוגת תפוחי אדמה מתוקים סופגניות מאפה, ו בטטה-חמוציות סופגניות (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה המתוקים עם עורם על עד סכין פרינג פירסינג דרך המרכז אינו מציע התנגדות. שים אותם בצד כדי להתקרר קצת.
מערבבים את חומרי הסופגנייה הנותרים בקערה גדולה. הכן משטח עבודה עם קצת קמח לאבק את הדלפק.
כאשר תפוחי האדמה המתוקים הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העורות על ידי עטיפתם במגבת נייר ולשפשף אותם בין הידיים.
פירה תפוחי אדמה קלופים עם מערבב, או פומפיה. הקפד להחליק את נתחים גדולים. בטטות יכולות לקחת הרבה יותר ריסוק מאשר בני הדודים הלבנים שלהם, אבל לא עובד אותם יותר ממה שאתה צריך.
מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך הקמח.
מערבבים עם הידיים שלך עד רק בשילוב, ואז להפוך על משטח העבודה שלך. אבק עוד קצת קמח על החלק העליון לקפל את הבצק על עצמו כמה פעמים עד שאתה מקבל עיגול שטוח יחסית.
רול או לשטח אותו לבערך 3/4 אינץ ' עובי. הבצק צריך להיות לח, אבל לא להיצמד בקלות לידיים מקומטות.
חותכים צורות סופגנייה מהבצק. עבור העיגולים הגדולים, אני משתמש בזה שקיבלתי עבור דולר לחתיכה במכולת הודית. (הם כפולים כמו קערות הכנה גדולות.) לחורים, אני משתמש corer תפוח. הניחו את צורות הסופגניות בצד לכמה דקות כך שהחיצוניות תתקשה מעט. זה מייצר קרום פריך יותר.
מחממים את השמן בטיגון עמוק, תנור הולנדי, או ווק (אשר משתמש לפחות שמן) על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, לשלוף ידית קטנה של בצק כמבחן ושחרר אותו פנימה זה צריך בועה מיד, אבל לא באלימות, וחום לאחר כמה דקות.
מטגנים את הסופגניות שלוש בכל פעם, מסתובבים מדי פעם, במשך שלוש עד חמש דקות, נותנים להם לקבל קרום כהה יותר מאשר זהוב. הסופגניות ימשיכו להחשיך כפי שהן מתקררות.
תן להם לנקז על כמה קפלים של מגבת נייר על גיליון עוגיות.
בעוד המנה השנייה היא טיגון,לטאטא מים לתוך אבקת סוכר כף בכל פעם עד צורות בצק עבה אך כפית.
להעביר את זיגוג צלחת עוגה או מחבת. טובלים את הסופגניות מנוקזות בכל צד במשך כמה שניות, ולאחר מכן להפריש לנקז על מדף קירור. המשך זיגוג כל אצווה מקורר תוך טיגון הבא.
הזיגוג יהיה להגדיר כמו סופגניות מגניב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי