סופגניות במילוי ריבה
סופגניות במילוי ריבה היא ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-13 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 715 קלוריות. תמורת $1.34 למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש סוכר, סוכר קונדיטורים, שומן ושמרים בעלי עלייה מהירה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-16 דקות. עם ציון של 32%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סופגניות במילוי ריבה או נוטלה, סופגניות שוקולד במילוי שמנת וסופגניות במילוי פאי תפוחים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בסיר קטן, צורבים את החלב על ידי חימום רק עד שנוצרות בועות מסביב לקצה הסיר; החלב לא אמור לרתוח.
מסירים מהאש וטורפים פנימה חמאה להמסה, מניחים להתקרר 10 דקות.
מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עומד עם וו בצק. להפריח את השמרים על ידי פיזורם על החלב החם והחמאה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים בעדינות להמסה.
תן לעמוד 10 דקות עד להופעת קצף, זה מציין שהשמרים פעילים. מפעילים את המיקסר על נמוך ומוסיפים את החלמונים ואז מוסיפים בהדרגה את הקמח. כשהבצק מתחיל להתאחד, מגבירים את המהירות לבינונית ומוסיפים את המלח. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהוו.
מערבבים רק עד שהבצק גמיש ואלסטי, כ-5 דקות. לאחר שהבצק חלק, הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים בעדינות במשך 2 דקות.
מניחים את הבצק בקערה משומנת, הופכים לציפוי כל הצדדים. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כשעה. אם יש לכם זמן, תניחו לתפיחה במקרר למספר שעות כי קירור יקל על רידוד הבצק.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של כ-1/2 ס"מ וחותכים בעזרת חותכן ביסקוויטים מקומח או כוס מים, בקוטר של כ-3 ס"מ.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת ומניחים לתפיחה נוספת של 30 דקות.
מחממים 3 אינץ' של שמן צמחי או קיצור ל-375 מעלות F במטגן חשמלי או בסיר עמוק. מחליקים את הסופגניות בשמן החם כשהצד המועלה מלמעלה כלפי מטה, ומטגנים את הסופגניות עד להזהבה, כ-4 דקות מכל צד. כדי לשמור על טמפרטורת השמן קבועה, מטגנים 3 בכל פעם.
מסננים על נייר סופג. מתאימים שקית מאפה עם קצה קטן וממלאים בריבה. לחורר חור קטן בצד הסופגניה ולצנדר פנימה את הריבה. אבק בכבדות בסוכר של קונדיטורים בעודם חמים מעט.