סלט פארו עם אפונה, פאבות, ארוגולה ועגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט פארו עם אפונה, Favas, ארוגולן ועגבניות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 293 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו גרגרי חיטה, שמן זית, עגבניות שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט פארו עם אפונה & ארוגולה, פארו מהיר עם נקניק עוף, עגבניות וארוגולה, ו סלט פרו ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 6 כוסות מים פארו בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. להפחית חום בינוני. מכסים חלקית; מבשלים עד פארו הוא מכרז, על 20 דקות (כ 45 דקות עבור פירות יער חיטה).
להקציף שמן וחומץ בקערה גדולה. מתבלים במלח.
בינתיים, לבשל favas בסיר של מים מלוחים רותחים במשך 3 דקות.
מוסיפים אפונה ומבשלים עד רק מכרז, על 1 דקה יותר.
ניקוז. להתקרר בקערה של מי קרח.
הוסף favas ואפונה לפארו. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מוסיפים ארוגולה ועגבניות לתערובת פארו. לזרוק לשלב. מתבלים בנדיבות במלח. סלט כפית על מגש.
* פארו נמכר בשווקים איטלקיים מסוימים; או להזמין מדין & DeLuca, 800-221-771
פירות יער נמכרים בחנויות מזון טבעי וכמה סופרמרקטים.
** זמין בשווקים במזרח התיכון, כמה סופרמרקטים ושווקי החקלאים.