סופגניות הן צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, שמרים מיידיים, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 שעות ו-35 דקות. נסו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה, סופגניות ג'לי, ו סופגניות ג'לי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את 6 מרכיבי הסופגנייה הראשונים לקערה גדולה ומערבבים לשלב.
מעבירים את העיגולים לתבנית אפייה בגודל 10 על 15 אינץ ' המצופה בנייר קלף ומשומן בשמן. לאסוף את שאריות הבצק וליצור אותם לכדור אחר; לגלגל אותו לדיסק אחר בעובי 1/4 אינץ', לחתוך יותר סופגניות, ולהעביר אותם לסדין האפייה. חזור עם הבצק הנותר.
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
6
תן עיגולים הבצק לנוח באזור חם, ללא טיוטה במשך 1/2 שעה. לאחר מכן לחמם על 1 אינץ ' של שמן במחבת צדדית גבוהה מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד אבל לא מעשן (365 עד 375 מעלות F).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
עובדים בקבוצות, מטגנים את הסופגניות עד שהן חומות זהובות בצד אחד, ואז הופכים אותן ומסיימים טיגון, בערך 3 דקות בסך הכל.
8
מעבירים את הסופגניות למגבת נייר כדי לנקז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
להעביר חלק ג ' לי ענבים קונקורד שקית מאפה או תיק zip-top עם חור קטן לחתוך מפינה אחת. כאשר הסופגניות התקררו לחלוטין, להשתמש בסכין קטנה כדי לחפור בעדינות מהצד של הסופגנייה למרכז. הכנס את קצה התיק לפתיחה וצינור במילוי רב ככל האפשר. חזור עם הסופגניות שנותרו ומילוי. אבק את הסופגניות בנדיבות עם אבקת סוכר, ומפזרים כל אחד עם קמצוץ קטן של מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
מלח גס
ריבת ענבים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
רול פירות צהוב אחד
2
מערבבים את הענבים, הסוכר והמים בסיר שאינו מגיב. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הענבים נשברו, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מניחים את תרמילי הל ואת רצועות הדר-גרידה בחתיכת גזה ולאבטח אותו עם חוט; מוסיפים את צרור הגבינה לתערובת הענבים. מגניב לטמפרטורת החדר ולהעביר את הסיר למקרר לילה. בינתיים, במקום 4 עד 6 כפות (ארוחת ערב רגילה היא בסדר) במקפיא (תוכל להשתמש בהם כדי לבדוק את הג ' לי בסוף).
מרכיבים שתצטרך
תרמילי הל
ענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
חוט קצבים
גב שומן חזיר
4
לחץ על תערובת ענבים צונן דרך מסננת רשת גסה. זרוק את הזרעים. החזר את תערובת הענבים המתוחה לסיר נקי שאינו מגיב, יחד עם מיץ הלימון. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד שהוא מתחיל להיראות מבריק, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענבים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזיר
5
בדוק את הג ' לי: קח את אחת הכפיות מהמקפיא ומניח על 1/2 כפית של תערובת ענבים על זה. להחזיר את הכף למקפיא במשך 3 עד 4 דקות. (בינתיים, להפוך את החום נמוך לכסות את הסיר כך התערובת אינה מפחיתה עוד יותר מהנדרש.)
מרכיבים שתצטרך
ענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
הסר את המדגם מהמקפיא ונסה להפיץ אותו; אם זה לא עבה מספיק, לחשוף את הסיר, להפוך את החום בחזרה עד בינוני, ולבשל את תערובת הענבים במשך 5 דקות נוספות לפני בדיקת מדגם שני באמצעות כף קפואה אחרת. המשך תהליך בדיקה זה עד הג ' לי מתפשט בצורה חלקה.