סופגניות דלעת חלביות
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוז מוסקט הקרקע, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סופגניות דלעת חלבית ללא גלוטן, סופגניות חלביות שוקולד, ו סופגניות חלביות שוקולד בצורת לב.
הוראות
בקערה גדולה, להכות ביצים, סוכר וחמאה עד חלקה. הכה בדלעת ומיץ לימון.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט; מוסיפים בהדרגה לתערובת דלעת לסירוגין עם חלב. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
הפעל על משטח מקומח קלות; ללוש 5-6 פעמים.
חותכים עם קל מקומח 2-1/2-in. חותך סופגניות.
במחבת חשמלית או טיגון עמוק, שמן חום עד 375°. פריי, כמה בכל פעם, עד חום זהוב משני הצדדים.
שלב מרכיבים זיגוג; מורחים על סופגניות מקורר.