קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות רסק תפוחים

סופגניות רסק תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לכם חמאה, מייס הקרקע, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופגניות רסק תפוחים, סופגניות רסק תפוחים, ו סופגניות טיפת רסק תפוחים.

הוראות

1
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
2
בקערה גדולה, להכות יחד סוכר לבן, חמאה, ביצים ורסק תפוחים. בקערה נפרדת, מערבבים יחד אבקת קמח אפייה, מלח, סודה לשתיה, מייס וקינמון. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת הביצה לסירוגין עם חלב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חלב-חמאהחלב-חמאה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מייס קרקעמייס קרקע
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים עד בצק נוקשה נוצר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
רול לתוך גיליון עבה 3/4 עד 1 אינץ'. הקפד לגלגל את הבצק לעובי אפילו.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
חותכים את הסופגניות עם חותך סופגנייה.
7
בזהירות להחליק סופגניות לתוך שמן חם. להפוך סופגניות ברגע שהם עולים אל פני השטח. מטגנים עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
8
מסננים על מגבות נייר ואבק עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מגישים חם.