סופגניות רסק תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לכם חמאה, מייס הקרקע, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופגניות רסק תפוחים, סופגניות רסק תפוחים, ו סופגניות טיפת רסק תפוחים.
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה גדולה, להכות יחד סוכר לבן, חמאה, ביצים ורסק תפוחים. בקערה נפרדת, מערבבים יחד אבקת קמח אפייה, מלח, סודה לשתיה, מייס וקינמון. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת הביצה לסירוגין עם חלב החמאה.
מערבבים עד בצק נוקשה נוצר.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות.
רול לתוך גיליון עבה 3/4 עד 1 אינץ'. הקפד לגלגל את הבצק לעובי אפילו.
חותכים את הסופגניות עם חותך סופגנייה.
בזהירות להחליק סופגניות לתוך שמן חם. להפוך סופגניות ברגע שהם עולים אל פני השטח. מטגנים עד חום זהוב משני הצדדים.
מסננים על מגבות נייר ואבק עם סוכר של ממתקים.