סופגניות שוקולד משולשות עם סוכריות
סופגניות שוקולד משולשות עם סוכריות הוא טבעוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 היו אומרים שזה פגע במקום. לכי לחנות וקחי גלגלית סוכר, בננות, ממרח חלבי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סופגניות שוקולד משולשות עם פצפוצים תוצרת בית, סופגניות עם ציפוי שוקולד, ו סופגניות חלביות שוקולד עם סוכריות.
הוראות
תערבב את ביצי הפשתן שלך. כל ביצת פשתן היא 1 כף של זרעי פשתן טחונים (linseeds) עם 3 כף מים. אתה צריך שניים למתכון הזה.
מערבבים יחד פופ במקרר כדי להתעבות.
מחממים את התנור ל 177°/180c / 160c מאוורר / גז סימן 4 ולרסס את מחבת הסופגנייה שלך עם תרסיס שחרור עוגה.
מסננים את החומרים היבשים יחד בקערה ומעורבבים בעדינות יחד.
מועכים את הבננה ומערבבים את הממרח המומס, תמצית וניל וביצי פשתן..
מקפלים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עם מרית, ולאחר מכן לקפל את שבבי שוקולד.
יוצקים חלק מהתערובת לתוך כל טבעת של מחבת הסופגנייה, רק מילוי רק קצת פחות ¾ מלא.
אופים במשך 7 או 8 דקות עד שיפוד יוצא נקי בעיקר. זכור כי עוגת שוקולד הטבות מלהיות מעט מבושל. תצטרך לעשות את הסופגניות בשלוש קבוצות אלא אם כן יש לך יותר מגשים.
כאשר הסופגניות התקררו שקופית קטנה מתוך המחבת וקריר על מתלה.
ברגע שהדונאטס קרירות, ממיסים קצת שוקולד מריר ומכניסים כפית על כל סופגנייה, ואז מוסיפים סוכריות.