קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 27 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

סופגניות שמרים

סופגניות שמרים
צריך ארוחת בוקר צמחונית? סופגניות שמרים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח, שמרים מיידייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-27 דקות. נסו סופגניות שמרים, סופגניות שמרים תוצרת בית, ו שמרים סופגניות, שלוש דרכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החלב בסיר בינוני וחום מעל חום בינוני רק עד חם מספיק כדי להמיס את הקיצור.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים את התקצור בקערה ויוצקים חלב מחומם מעל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה קטנה, מפזרים את השמרים על המים החמים ולתת להתמוסס במשך 5 דקות. לאחר 5 דקות, יוצקים את תערובת השמרים לתוך קערה גדולה של מערבל לעמוד ולהוסיף את החלב ואת תערובת קיצור, הראשון לוודא את החלב ואת תערובת קיצור התקרר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
מיםמים
שמריםשמרים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים, סוכר, מלח, אגוז מוסקט, וחצי מהקמח. באמצעות מצורף ההנעה, לשלב את החומרים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב ולאחר מכן להפוך את המהירות עד בינוני להכות עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
5
מוסיף את הקמח שנותר, שילוב על מהירות נמוכה בהתחלה, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני להכות היטב. שינוי לקרס הבצק של המיקסר והכה במהירות בינונית עד שהבצק מתרחק מהקערה והופך חלק, כ 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
העברה לקערה משומנת היטב, כיסוי, ולתת לעלות במשך 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
על משטח משוריין היטב, לגלגל את הבצק ל 3/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
חותכים את הבצק באמצעות 2 1/2 אינץ 'חותך סופגנייה או טבעת מאפה ושימוש טבעת 7/8 אינץ' עבור כל המרכז. הגדר על תבנית אפייה מקומטת, לכסות בקלילות עם מגבת תה, ולתת לעלות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות מטבחמגבות מטבח
9
מחממים את השמן בטיגון עמוק או תנור הולנדי ל 365 מעלות F. בעדינות למקם את הסופגניות לתוך השמן, 3 עד 4 בכל פעם. מבשלים 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
טיגון עמוקטיגון עמוק
תנור הולנדיתנור הולנדי
10
העברה למתלה קירור ממוקם בתבנית אפייה. אפשר להתקרר במשך 15 עד 20 דקות לפני הזיגוג, אם תרצה בכך.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תבנית אפייהתבנית אפייה