סופגניות תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות תפוחי אדמה. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, גרידת תפוז, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די טוב. מתכונים דומים: סופגניות תפוחי אדמה ללא מטגנים, סופגניות תפוחי אדמה, ו פירה סופגניות.
הוראות
בסיר קטן, לחמם את החלב על אש נמוכה עד חם. להתפורר השמרים בחלב ולתת לשבת 15 דקות, עד שהוא קצף.
בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים, ומביאים לרתיחה, בישול עד למכרז.
מסננים ועוברים דרך טחנת מזון או ricer ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים, קמח, סוכר, 1/4 כוס שמן, amaro, מיץ, גרידת תפוזים לערבב היטב לשלב.
מוסיף את תערובת השמרים ללוש היטב, הוספת קמח נוסף במידת הצורך כדי לשמור על הבלילה מלהפוך דביק מדי.
תן את הבצק לעלות במקום חם במשך 1 שעה.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים ומגלגלים כל אחד החוצה כדי ליצור פילה עבה 1 1/2 אינץ'.
חותכים את הפינים לאורכים 5 אינץ ' וליצור סופגניות קטנות.
מניחים את הסופגניות על תבנית אפייה משומנת היטב ולתת לעלות עד שהם להכפיל נפח.
בסיר גבוה, מחממים את ליטר שמן הזית ל-375 מעלות צלזיוס.
עבודה בקבוצות, מטגנים את הסופגניות בשמן החם עד חום זהוב, על 5 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולאפשר לנקז על צלחת מרופדת מגבות נייר. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים.