סופגניות תפוחי אדמה מורמות
סופגניות תפוחי אדמה מוגדלות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמרים, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכונים דומים: סופגניות מורמות, סופגניות מורמות, ו שמרים מוגדלים סופגניות.
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר של מים ומרתיחים במשך 20 דקות או עד תפוחי אדמה הוא רך.בינתיים, בכוס מדידת זכוכית בטוחה במיקרוגל, לחלוט את החלב. מערבבים ב 1 כף של הסוכר.
בואו להתקרר ל 115 מעלות F.
מפזרים שמרים מעל תערובת חלב 115 מעלות ומניחים בצד proof.In קערה של מיקסר לעמוד, לשלב את הביצה, הנותרים סוכר, חמאה, מלח, אגוז מוסקט ווניל. מערבבים בתערובת שמרים מבעבע וכוס הקמח. בינתיים, לנקז ולרסק את תפוחי האדמה ולהוסיף פירה. המשך להוסיף קמח ומערבבים היטב. עם מצורף וו בצק, ללוש בצק עד חלקה וגמיש.שים את הבצק בקערה משומנת היטב, לכסות בניילון נצמד ולתת לעלות בטמפרטורת החדר במשך 1 ½ שעות. אגרוף למטה הבצק. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות בניילון נצמד ולהתקרר בן לילה.קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. על משטח מקומח, לחץ על בצק קר למטה כדי ליצור מעגל בעובי של 1/3 אינץ'.
מפזרים קצת יותר קמח מעל במידת הצורך. באמצעות חותך ביסקוויט 3 אינץ ' או שפה של כוס (אני משתמש בכוס עבור הסופגנייה ו corer תפוח עבור החור), לחתוך סופגניות רבות ככל שתוכל. הניחו אותם על הקלף מצופה כיסוי מחבת עם מטלית מטבח ועלו במשך כשעה. אם הבצק קר, זה עלול לקחת קצת יותר זמן.
שמן חום 365 מעלות f. מטגנים סופגניות במשך 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
טפטוף עם זיגוג. כדי להפוך את זיגוג, לערבב את הסוכר, חלב וניל עד חלקה.עושה על 10 או 12 סופגניות בהתאם לגודל של חותכי.