סופגניות תפוחים אפויות בתנור הן pescatarian ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש נוזלי, חתיכות בגודל ביס של תפוח, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח קינמון סופגניות אפויות, סופגניות קרמל תפוח אפויות, ו תפוח קינמון סופגניות אפויות.
הוראות
1
מגררים את תפוחי האדמה ותפוח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את התערובת לתוך מגבת מטבח ולנקז את המים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מעבירים חזרה לקערה ומקפלים בקמח, פרמזן וקורטוב טוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים בעדינות כך שכל המרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
5
מוסיפים טפטוף טוב של שמן צמחי למחבת או מחבת לא מקל. ברגע שהשמן חם, זרוק כף גדושה של תערובת תפוחי האדמה ושטח כדי ליצור דיסק עם גב כף. מבשלים 1-2 דקות או עד שהצד במגע עם המחבת הוא חום נחמד וזהוב. הפוך את הטוגנים ומבשל את הצד השני במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום ומניח על מגבות נייר כדי לספוג עודפי שמן.רוטב: 1/2 כוס שמנת חמוצה 1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מלח ופלפל טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
לטאטא את השמנת החמוצה והפטרוזיליה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל ומגישים לצד החביתה.להצמיד עוגת itChocolate עם תפוחים ואגוזי לוז
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוזי לוז
לשימור,
10
מותאם מ Valrhona, מגיש 82 קטן סבתא סמית apples1/3 כוס אגוזי לוז, chopped250 גרם של שוקולד מריר, chopped2/3 כוס שמנת מתוקה כבדה cream3 חלמון ביצה 4 כפיות של קורנפלור3 כפות של דבש נוזלי3 חלבוני ביצה
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אגוזי לוז
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
סוכר קונדיטור
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
12
מחממים התנור שלך ל 191°. הכן מחבת 8 אינץ 'או 9 אינץ' springform (לפחות 2 אינץ ' עמוק) ולשמן את הקרקעית ואת הצדדים. לקלף, ליבה, ולפרוס את התפוחים לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה. בסיר קטן, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה קלה ומיד להסיר מהחום..
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
יוצקים את השמנת על השוקולד. באמצעות מרית גומי, מקפלים את התערובת עד השוקולד והקרם יוצרים תערובת הומוגנית. לאחר התערובת התקררה, לאט לערבב את חלמונים קורנפלור עד משולב היטב. התערובת תהיה חלקה ומעט thick.In קערה נפרדת, מוסיפים את הדבש לחלבון הביצה ומשוט עד פסגות רכות טופס.באמצעות מקצף, להוסיף על 1/3 של חלבוני ביצה מוקצף לתערובת השוקולד כדי להבהיר את התערובת. אל תדאגו לשבור את הלבנים בשלב זה, רק להקציף בלבנים כדי להפוך את הבלילה יותר נזיל. לאחר מכן, מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים בשתי קבוצות, ולהימנע מערבוב יתר. פסים לבנים של ביצה לבן עדיין צריך להיות גלוי בתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת springform משומן. למעלה עם תפוחים קצוצים ואגוזי לוז ואבק קלות עם הסוכר של קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
15
מניחים את המחבת springform על גיליון עוגיות או מחבת גיליון ואופים מיד.מבשלים 30 עד 35 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי. היזהר לא לבשל יתר על המידה או העוגה תהפוך להתקלף ויבש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
תן את העוגה מגניב במחבת springform לפחות 15 דקות לפני התגלגלות. העוגה היא הטובה ביותר ליהנות בעוד עדיין חם.להצמיד itCaramel מצופה תפוחים
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
17
עושה על 10 תפוחים קרמל apples10 (השתמשתי Spartan)3/4 כוס סוכר מגורען 1/4 סוכר חום ארוז בקלילות 2 כפות חמאה ללא מלח1 / 4 כוס תירס קל סירופ 2 כפיות molasses1 / 4 כפית מלח כשר 1 / 2 כוס שמנת כבדה
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
18
לשטוף את התפוחים ולייבש אותם ביסודיות-אם הם עדיין רטובים הקרמל לא מקל על העור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,
19
הסר את הגבעולים ולהכניס מקל עץ בחלק העליון של כל תפוח, על חצי הדרך. התפוחים צריכים להיצמד היטב למקל. קו גיליון אפייה עם נייר קלף וקל grease.In סיר על חום בינוני, מוסיפים את הסוכרים, החמאה, סירופ תירס, מולסה, מלח וחצי מהקרם. מערבולת המחבת כדי לוודא שכל החומרים לערבב הומוגנית. ברגע שיש להם, להוסיף את השמנת הנותרת. מבשלים על חום בינוני במשך 10-12 דקות או עד הטמפרטורה של התערובת מגיעה 116°.
הסר את הקרמל מהחום והמתן לנוזל להתקרר מעט (2 דקות). באמצעות תנועה מתערבלת בזהירות הטיית המחבת, מעיל את התפוחים עם קרמל, משאיר מעגל לא נגע של תפוח שבו מקל העץ מוכנס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
21
תנו לקרמל העודף לטפטף, ומניחים את התפוחים על נייר הקלף. מיד למקם את התפוחים במקרר להקשיח. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות כך התפוחים המצופים הראשונים לא להישאר בטמפרטורת החדר במשך זמן רב מדי: ככל שהם מקבלים מהר במקרר, טוב יותר! אם הקרמל מתחיל להקשיח והוא לא דק מספיק כדי לצפות את התפוחים, פשוט למקם את הסיר על החום במשך כמה דקות לפני ציפוי תפוחים יותר.תשאיר את התפוחים במקרר לפחות 15 דקות להתקשות. ברגע שהם התקשחו, לעזוב בטמפרטורת החדר. חבילה כרצונך! תודה רבה ששיתפת אותנו, ג ' ניפר!בקר weblog של ג 'ניפר:שבבי שוקולד(תמונות: ג' ניפר ברטולי של שבבי שוקולד)הצג תזונה