קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סופגניות תפוחים אפויות בתנור

סופגניות תפוחים אפויות בתנור
סופגניות תפוחים אפויות בתנור הן pescatarian ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש נוזלי, חתיכות בגודל ביס של תפוח, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוח קינמון סופגניות אפויות, סופגניות קרמל תפוח אפויות, ו תפוח קינמון סופגניות אפויות.

הוראות

1
מגררים את תפוחי האדמה ותפוח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את התערובת לתוך מגבת מטבח ולנקז את המים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מעבירים חזרה לקערה ומקפלים בקמח, פרמזן וקורטוב טוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את חלמון הביצה ומערבבים בעדינות כך שכל המרכיבים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
5
מוסיפים טפטוף טוב של שמן צמחי למחבת או מחבת לא מקל. ברגע שהשמן חם, זרוק כף גדושה של תערובת תפוחי האדמה ושטח כדי ליצור דיסק עם גב כף. מבשלים 1-2 דקות או עד שהצד במגע עם המחבת הוא חום נחמד וזהוב. הפוך את הטוגנים ומבשל את הצד השני במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום ומניח על מגבות נייר כדי לספוג עודפי שמן.רוטב: 1/2 כוס שמנת חמוצה 1 כף פטרוזיליה קצוצה דק
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מלח ופלפל טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
לטאטא את השמנת החמוצה והפטרוזיליה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל ומגישים לצד החביתה.להצמיד עוגת itChocolate עם תפוחים ואגוזי לוז
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אגוזי לוזאגוזי לוז
לשימור,לשימור,
10
מותאם מ Valrhona, מגיש 82 קטן סבתא סמית apples1/3 כוס אגוזי לוז, chopped250 גרם של שוקולד מריר, chopped2/3 כוס שמנת מתוקה כבדה cream3 חלמון ביצה 4 כפיות של קורנפלור3 כפות של דבש נוזלי3 חלבוני ביצה
מרכיבים שתצטרך
1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
אגוזי לוזאגוזי לוז
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
סוכר קונדיטור
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12
מחממים התנור שלך ל 191°. הכן מחבת 8 אינץ 'או 9 אינץ' springform (לפחות 2 אינץ ' עמוק) ולשמן את הקרקעית ואת הצדדים. לקלף, ליבה, ולפרוס את התפוחים לקוביות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה. בסיר קטן, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה קלה ומיד להסיר מהחום..
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
יוצקים את השמנת על השוקולד. באמצעות מרית גומי, מקפלים את התערובת עד השוקולד והקרם יוצרים תערובת הומוגנית. לאחר התערובת התקררה, לאט לערבב את חלמונים קורנפלור עד משולב היטב. התערובת תהיה חלקה ומעט thick.In קערה נפרדת, מוסיפים את הדבש לחלבון הביצה ומשוט עד פסגות רכות טופס.באמצעות מקצף, להוסיף על 1/3 של חלבוני ביצה מוקצף לתערובת השוקולד כדי להבהיר את התערובת. אל תדאגו לשבור את הלבנים בשלב זה, רק להקציף בלבנים כדי להפוך את הבלילה יותר נזיל. לאחר מכן, מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים בשתי קבוצות, ולהימנע מערבוב יתר. פסים לבנים של ביצה לבן עדיין צריך להיות גלוי בתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת springform משומן. למעלה עם תפוחים קצוצים ואגוזי לוז ואבק קלות עם הסוכר של קונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
15
מניחים את המחבת springform על גיליון עוגיות או מחבת גיליון ואופים מיד.מבשלים 30 עד 35 דקות או עד שיפוד עץ מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי. היזהר לא לבשל יתר על המידה או העוגה תהפוך להתקלף ויבש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
תן את העוגה מגניב במחבת springform לפחות 15 דקות לפני התגלגלות. העוגה היא הטובה ביותר ליהנות בעוד עדיין חם.להצמיד itCaramel מצופה תפוחים
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
17
עושה על 10 תפוחים קרמל apples10 (השתמשתי Spartan)3/4 כוס סוכר מגורען 1/4 סוכר חום ארוז בקלילות 2 כפות חמאה ללא מלח1 / 4 כוס תירס קל סירופ 2 כפיות molasses1 / 4 כפית מלח כשר 1 / 2 כוס שמנת כבדה
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
18
לשטוף את התפוחים ולייבש אותם ביסודיות-אם הם עדיין רטובים הקרמל לא מקל על העור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
19
הסר את הגבעולים ולהכניס מקל עץ בחלק העליון של כל תפוח, על חצי הדרך. התפוחים צריכים להיצמד היטב למקל. קו גיליון אפייה עם נייר קלף וקל grease.In סיר על חום בינוני, מוסיפים את הסוכרים, החמאה, סירופ תירס, מולסה, מלח וחצי מהקרם. מערבולת המחבת כדי לוודא שכל החומרים לערבב הומוגנית. ברגע שיש להם, להוסיף את השמנת הנותרת. מבשלים על חום בינוני במשך 10-12 דקות או עד הטמפרטורה של התערובת מגיעה 116°.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
הסר את הקרמל מהחום והמתן לנוזל להתקרר מעט (2 דקות). באמצעות תנועה מתערבלת בזהירות הטיית המחבת, מעיל את התפוחים עם קרמל, משאיר מעגל לא נגע של תפוח שבו מקל העץ מוכנס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
21
תנו לקרמל העודף לטפטף, ומניחים את התפוחים על נייר הקלף. מיד למקם את התפוחים במקרר להקשיח. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות כך התפוחים המצופים הראשונים לא להישאר בטמפרטורת החדר במשך זמן רב מדי: ככל שהם מקבלים מהר במקרר, טוב יותר! אם הקרמל מתחיל להקשיח והוא לא דק מספיק כדי לצפות את התפוחים, פשוט למקם את הסיר על החום במשך כמה דקות לפני ציפוי תפוחים יותר.תשאיר את התפוחים במקרר לפחות 15 דקות להתקשות. ברגע שהם התקשחו, לעזוב בטמפרטורת החדר. חבילה כרצונך! תודה רבה ששיתפת אותנו, ג ' ניפר!בקר weblog של ג 'ניפר:שבבי שוקולד(תמונות: ג' ניפר ברטולי של שבבי שוקולד)הצג תזונה
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
22
למנה, המבוסס על16שירותים.(%daily value)Calories510fat26.9 g(41.4%) Saturated13.6 g(68.1%) Trans0.3 Gcarbs61.8 g(20.6%) Fiber3.1 g(12.4%) Sugars41.9 Gprotein10.3 g(20.7%) כולסטרול5.6 mg(18.5%) Sodium303.8.7% מ " ג (18.7%) כולסטורול5 %

מרכיבים

1גדולמקינטוש תפוח, מקולף ומגורדמקינטוש תפוח, מקולף ומגורד3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות בגודל ביס של תפוח, קלופים coredחתיכות בגודל ביס של תפוח, קלופים cored1קומץחזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוז בקלילותסוכר חום ארוז בקלילות3(חוֹרֶף)סוכר חום ארוז באופן רופףסוכר חום ארוז באופן רופף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, נמסהחמאה, נמסה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה קרה, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה קרה, חתוכה לחתיכות קטנות2(חוֹרֶף)קמח אורז או עוגהקמח אורז או עוגה2פחיות קטנותטונה ארוזה בשמן זיתטונה ארוזה בשמן זית2(יכול להיות או להרחיק)יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה11 קילו קישואים,אבקת קינמוןאבקת קינמון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל4(יכול להיות או להרחיק)עמילן תירסעמילן תירס3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל מגורעןחרדל מגורען2smallsתפוחים סמית סבתאתפוחים סמית סבתא1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז, קצוץאגוזי לוז, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון11 קילו קישואים,1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון3(חוֹרֶף)דבש נוזלידבש נוזלי3(חוֹרֶף)1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2(יכול להיות או להרחיק)3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה11 קילו קישואים,1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות2(חוֹרֶף)פרמזןפרמזן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה קצוצה דקפטרוזיליה קצוצה דק150אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה מגורדיםתפוחי אדמה מגורדים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן