סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם ג'ינג'ר ליים
סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם ג'ינג'ר ליים עשוי להיות רק hor d' oeuvre אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 58 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-34 מנות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, תמצית ונילן, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו צ'אי סופגנייה (חנוכה סופגניות) עם קרם חמאה כתום-דלעת, סופגנייה תפוחים (סופגניות חנוכה) עם קרמל מלוח, ו סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם מילוי מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 1/2 כוסות קמח והמלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשלב; להפריש. מעיל קערה גדולה שנייה עם שמן צמחי; להפריש.
מניחים את השמרים 1 כפית הסוכר בקערה בינונית.
מוסיפים את המים, מערבבים לשלב, ולתת לשבת עד התערובת היא קצף, על 5 דקות.
מוסיפים את הסוכר 1/4 כוס הנותרים, חלמונים ביצה, חלב, וניל להקציף לשלב.
מוסיפים תערובת זו לתערובת הקמח השמורה ומערבבים בכפית עץ עד שהבצק מתאחד ומתחיל ליצור כדור.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות. פזר את חתיכות החמאה על הבצק ולוש עד שהחמאה משולבת במלואה והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-6 עד 8 דקות.
מוסיפים עד 1/4 כוס קמח נוסף במידת הצורך אם הבצק דביק. יוצרים את הבצק לכדור, מניחים אותו בקערה משומנת, והופכים אותו כדי לצפות אותו בשמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לבצק לעלות במקום חם עד שהוא מכפיל את גודלו, כ-1 1/2 עד 2 שעות. בינתיים, לעשות את המילוי.עבור מילוי ג ' ינג ' ר סיד:למלא סיר בינוני עם 1 עד 2 סנטימטרים של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום נמוך ולשמור את המים בבית רתיחה חשופה.
מניחים את כל המרכיבים למעט החמאה בקערה חסינת חום גדולה להקציף לשלב. הגדר את הקערה מעל, אבל לא נוגע ללב, את המים מבעבעים להקציף כל הזמן עד החלמונים מתעבים ואת התערובת יוצרת סרטים כאשר הלוח הוא הרים מהקערה, על 7 דקות. (בדוק כדי לוודא שהמים לא התחילו לרתוח על ידי הסרת הקערה מעת לעת מן הסיר באמצעות סיר או מגבת יבשה. אם המים רותחים, להפחית את החום כך הביצים לא מתקפלות.)
הסר את הקערה מהמים הבוערים והקציף את החמאה 1 חתיכה בכל פעם, מחכה עד שכל חתיכה נמסה לחלוטין ומאוגדת לפני הוספת הבא.הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית. מסננים את הקרד, לחיצה על מוצקים וגירוד נוסף curd נצמד לחלק התחתון של המסננת לתוך הקערה; להשליך את מוצקים שנותרו מסננת. לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של curd כדי למנוע עור להרכיב; להפריש בחדר temperature.To סיום: קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש. Punch למטה את הבצק, להעביר אותו משטח עבודה מקומח קלות, ולגלגל אותו החוצה עד שהוא על 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 2-1 / 2 אינץ', להחתים כמה שיותר סיבובים בצק ככל האפשר ולמקם אותם על תבנית אפייה מוכן על 1/4 אינץ ' זה מזה. אספו את שאריות הבצק לכדור והתגלגלו וחתכו שוב. זרוק כל שאריות בצק שנותרו.מכסים את עיגולי הבצק באופן רופף בניילון נצמד או במגבת לחה.
תן להם לעלות במקום חם עד נפוחות ובעובי 1/2 אינץ', על 30 דקות.
מניחים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית ולהגדיר אותו על חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 365°f על מדחום ממתקים / שומן. בינתיים, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה שנייה; להפריש.
מניחים את הסוכר בקערה גדולה; להפריש.
להעביר את ג ' ינג 'ר סיד ג' ינג 'ר שקית צנרת מצויד קצה עגול 1/4 אינץ'; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 4 של סיבובי הבצק ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף באמצע, על 2 דקות בסך הכל. (אם בועות אוויר מופיעות בדונאטס, לנקב אותן עם קצה של סכין קילוף.) באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הסופגניות מתלה החוט.
הוסף עוד 4 כדורי בצק לשמן. בעוד סיבובי בצק אלה הם טיגון, להשתמש מלקחיים כדי להעביר את הראשון 4 (עדיין חם) סופגניות לתוך קערת הסוכר. לזרוק מעיל בסוכר, ואז לחזור למתלה החוט. חזור על טיגון ו sugarcoating את כדורי הבצק הנותרים.כאשר הסופגניות קרירות מספיק כדי לטפל, השתמש בסכין קילוף כדי לנקב את הצד של כל אחד מהם כדי ליצור כיס במרכז.
מניחים את קצה שקית צנרת לתוך הכיס ואת הצינור על 1 כפית גדושה של קורט בפנים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.