המתכון המקסיקני שוקו חם מזוגג סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם מילוי מרשמלו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. מתאבן זה יש 135 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-34 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם שמרים, אבקת קקאו טבעית, גבינת שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם ג'ינג'ר ליים, סופגנייה תפוחים (סופגניות חנוכה) עם קרמל מלוח, ו צ'אי סופגנייה (חנוכה סופגניות) עם קרם חמאה כתום-דלעת.
הוראות
1
מניחים 2 1/2 כוסות קמח, קינמון, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשלב; להפריש. מעיל קערה גדולה שנייה עם שמן צמחי; להפריש.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות. פזר את חתיכות החמאה על הבצק ולוש עד שהחמאה משולבת במלואה והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מוסיפים עד 1/4 כוס קמח נוסף במידת הצורך אם הבצק דביק. טופס את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לבצק לעלות במקום חם עד שהוא מכפיל את גודלו, כ-1 1/2 עד 2 שעות.קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש. Punch למטה את הבצק, להעביר אותו משטח עבודה מקומח קלות, ולגלגל אותו החוצה עד שהוא על 1/4 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 2-1 / 2 אינץ', להחתים כמה שיותר סיבובים בצק ככל האפשר ולמקם אותם על תבנית אפייה מוכן על 1/4 אינץ ' זה מזה. אספו את שאריות הבצק לכדור והתגלגלו וחתכו שוב. זרוק כל שאריות בצק שנותרו.מכסים את עיגולי הבצק באופן רופף בניילון נצמד או במגבת לחה.
מניחים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית ולהגדיר אותו על חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 365°f על מדחום ממתקים / שומן. בינתיים, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה שנייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 4 של סיבובי הבצק ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף באמצע, על 2 דקות בסך הכל. (אם בועות אוויר מופיעות בדונאטס, לנקב אותן עם קצה של סכין קילוף.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopus
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשום
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
כתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחד
2
הסר את הסופגניות עם כף מחוררת אל המדף.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
הוסף עוד 4 כדורי בצק לשמן. בעוד סיבובי בצק אלה הם טיגון, להשתמש מלקחיים כדי להרים סופגנייה מן המנה הראשונה, לטבול את החלק התחתון לתוך זיגוג שוקולד, ולהחזיר את הסופגנייה אל מדף התיל זיגוג בצד למעלה. חזור על טיגון וזיגוג את כדורי הבצק הנותרים.כאשר הסופגניות קרירות מספיק כדי לטפל, השתמש בסכין קילוף כדי לנקב את הצד של כל אחד מהם כדי ליצור כיס במרכז.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
רצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחד
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מניחים את קצה שקית צנרת לתוך הכיס ואת הצינור על 1 כפית גדושה של מילוי מרשמלו בפנים.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.