סופלאקי עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל סופלאקי עוף. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. והוא מספק כ 4 מנות . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חסה קרחון, מלפפון, קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סופלאקי עוף, סופלאקי עוף, ו סופלאקי עוף.
הוראות
שלב גבינת פטה, יוגורט, שמיר, 1 כפית שמן, ו 1/4 כפית שום בקערה קטנה, ערבוב היטב.
חום שנותר 2 כפיות שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כפית שום ואורגנו למחבת, ומטגנים במשך 20 שניות.
מוסיפים עוף ומבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.
מניחים 1/4 תערובת עוף כוס בכל חצי פיתה, העליון עם 2 כפות תערובת יוגורט, 2 כפות חסה מגורר, 1 כף מלפפון, ו 1 כף עגבניות. מחלקים בצל באופן שווה בין פיתות.