סופלה אספרגוס
סופלה אספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 244 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 104 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, פלפל קאיין, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופלה אספרגוס, סופלה אספרגוס, ו סופלה גבינה ואספרגוס דל שומן.
הוראות
מבשלים אספרגוס בסיר של מים רותחים עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 2 דקות.
להעביר אספרגוס למי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא בקמח ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 2 דקות.
מקציפים חלב לתערובת חמאה קמח; מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל אדום.
מניחים תערובת חלב, שום, ואספרגוס בבלנדר ומחית עד חלקה.
יוצקים תערובת אספרגוס לתוך קערה גדולה; מערבבים חלמונים ביצה גבינת צ ' דר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
בנדיבות חמאה 4 (6-אונקיה) ramekins
מקציפים חלבונים בכוס גדולה או קערת ערבוב מתכת עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד
מערבבים חצי חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת אספרגוס עד רק בשילוב. מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים לתערובת.
למלא ramekins מוכן על 3/4 מלא במקום על תבנית אפייה; אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום זהוב, על 20 עד 25 דקות