קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה אספרגוס

סופלה אספרגוס
סופלה אספרגוס עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 244 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה מ Allrecipes יש 104 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, פלפל קאיין, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סופלה אספרגוס, סופלה אספרגוס, ו סופלה גבינה ואספרגוס דל שומן.

הוראות

1
מבשלים אספרגוס בסיר של מים רותחים עד ירוק בהיר אבל עדיין פריך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להעביר אספרגוס למי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
מיםמים
3
לנקז ולהניח בצד.
4
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לטאטא בקמח ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מקציפים חלב לתערובת חמאה קמח; מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה, 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מניחים תערובת חלב, שום, ואספרגוס בבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
שוםשום
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
יוצקים תערובת אספרגוס לתוך קערה גדולה; מערבבים חלמונים ביצה גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
אספרגוסאספרגוס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C)
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בנדיבות חמאה 4 (6-אונקיה) ramekins
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מקציפים חלבונים בכוס גדולה או קערת ערבוב מתכת עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סרגל אונדססרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
12
מערבבים חצי חלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת אספרגוס עד רק בשילוב. מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
אספרגוסאספרגוס
גבינהגבינה
13
למלא ramekins מוכן על 3/4 מלא במקום על תבנית אפייה; אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום זהוב, על 20 עד 25 דקות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו