סופלה בטטה
סופלה בטטה הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו מלח, תמצית ונילן, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סופלה בטטה, סופלה בטטה, ו עוגת סופלה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. משמנים צלחת אפייה 2 1/2 ליטר עם חמאה.
על גיליון אפייה מכוסה בנייר כסף, אופים את תפוחי האדמה המתוקים במשך 1 שעה, או עד שהם רכים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את תפוחי האדמה, למקם את הבשר בקערת ערבוב גדולה, ומחית עד חלקה מאוד.
מוסיפים את הביצים, סוכר, חמאה, וניל, חלב ומלח.
שלב היטב עם מיקסר חשמלי או מערבל יד. הפוך את התערובת לתבנית האפייה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הפקאן, סוכר חום, קמח וחמאה עד לשלב ביסודיות. כפית את התערובת על תפוחי אדמה מתוקים, מה שהופך שכבה אפילו.
אופים את התבשיל במשך 30 דקות, או עד מעט השחמה.
תן לתבשיל לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA