סופלה ג'ינג'ר משולש
סופלה ג'ינג'ר משולש הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לאהבה של ג'ינג'ר: ג' ינג'ר משולש ושייק סלק, סופלה גזר וג'ינג'ר, ו עוגיות ג'ינג'ר משולשות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: צלחת סופלה 6 או 8 כוסות
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור. מחממים התנור ל 450 מעלות F. חמאה צלחת סופלה. משמנים את החלק התחתון ואת הצדדים של המנה עם חמאה ולאחר מכן מעיל עם 3 כפות של הסוכר.
בסיר כבד בינוני להמיס 6 כפות של החמאה על חום בינוני עד קצף.
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה. בהדרגה לטאטא את החלב, שמנת וג ' ינג ' ר הקרקע. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד עבה וחלק, על 2 דקות.
יוצקים את תערובת החלב לתוך קערה גדולה. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס סוכר.
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, מקציפים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים ב crystalized וג ' ינג ' ר טרי.
במערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, להכות את החלבונים ביצה קרם של טרטר עד התערובת יוצרת פסגות נוקשות, על 2 דקות. באמצעות מרית גדולה, מקפלים את תערובת ביצה לבן לתערובת החלב.
יוצקים את הבלילה לתוך המנה מוכנה.
מניחים את המנה על תבנית אפייה ואופים, מבלי לפתוח את הדלת, עד נפוח וזהב, 20 עד 25 דקות.
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את החלק העליון של הסופלה עם אבק זהב אכיל לשרת מיד.