סופלה גבינה אפוי פעמיים
סופלה גבינה אפוי פעמיים לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, גבינה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 35%. סופלה גבינה פעמיים אפוי, פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים על מיטה של ירקות מעורבים, ו פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים על מיטה של ירקות מעורבים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
קל גריז שישה 150ml ramekins עם שמן ומעיל עם פולנטה, רועד את כל עודף. לשבת ramekins בתוך פח קלייה קטן.
מחממים את השמן והחמאה בסיר בינוני, מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקות.
הסר מהחום ושופכים את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב היטב עד התערובת חלקה.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
להחזיר מחבת לחום ולבשל, ערבוב ברציפות, עד שהתערובת מתעבה ומגיע לרתיחה.
הסר מהחום. להזמין 1 כף גדושה של פרמזן ומערבבים את השאר לתוך התערובת, עם חרדל, ואז גבינה רכה בכפית קטנה.
מוסיפים את העירית, מתבלים בפלפל ומשאירים להתקרר מעט.
מערבבים יחד את העגבניות, הבצל, עגבניות טהורות וצ ' ילי. מתבלים עם טחינה של פלפל, ומקררים.
מקציפים את החלמונים לתערובת הגבינה.
מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. באמצעות כף מתכת גדולה, לקפל כף לתוך התערובת כדי להתרוקן מעט. בעדינות ובאופן שווה לקפל את הלבנים הנותרים, חצי בכל פעם, שמירה על תערובת אור אוורירי. כף שווה לתוך מנות ramekin למלא.
יוצקים מים קרים לתוך פח צלייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של המנות.
אופים במשך 15-18 דקות עד הזהב על גבי ועלה. בזהירות להסיר את הפח ולהשאיר להתקרר. הסופלים ישקעו ככל שיתקררו, ניתן להשאיר אותם למשך 20 דקות לפני האפייה מחדש, או לכסות את הכלים ברגע שיתקררו ולהישאר ללילה במקרר.
כאשר מוכן לשרת, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
אם הסופלים היו במקרר, לשבת אותם בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות לפני האפייה. הפוך כל אחד מן המנה שלה ואת המקום, בצד ימין למעלה, על תבנית אפייה מרופדת קלף אפייה.
מפזרים את הפרמזן השמורה על כל סופל, ואז אופים במשך 10 דקות או עד עלה. תתפזרו עם עירית.
מגישים כל עם ערימה של רקטות וסלסה.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לסופלה. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק