סופלה גבינה אפוי פעמיים לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, גבינה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 35%. סופלה גבינה פעמיים אפוי, פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים על מיטה של ירקות מעורבים, ו פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים על מיטה של ירקות מעורבים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
קל גריז שישה 150ml ramekins עם שמן ומעיל עם פולנטה, רועד את כל עודף. לשבת ramekins בתוך פח קלייה קטן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים את השמן והחמאה בסיר בינוני, מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקות.
הסר מהחום ושופכים את החלב, קצת בכל פעם, ערבוב היטב עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להחזיר מחבת לחום ולבשל, ערבוב ברציפות, עד שהתערובת מתעבה ומגיע לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום. להזמין 1 כף גדושה של פרמזן ומערבבים את השאר לתוך התערובת, עם חרדל, ואז גבינה רכה בכפית קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה רכה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
מוסיפים את העירית, מתבלים בפלפל ומשאירים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
8
בינתיים, תכין את הסלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
9
מערבבים יחד את העגבניות, הבצל, עגבניות טהורות וצ ' ילי. מתבלים עם טחינה של פלפל, ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מקציפים את החלמונים לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. באמצעות כף מתכת גדולה, לקפל כף לתוך התערובת כדי להתרוקן מעט. בעדינות ובאופן שווה לקפל את הלבנים הנותרים, חצי בכל פעם, שמירה על תערובת אור אוורירי. כף שווה לתוך מנות ramekin למלא.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
יוצקים מים קרים לתוך פח צלייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של המנות.
אופים במשך 15-18 דקות עד הזהב על גבי ועלה. בזהירות להסיר את הפח ולהשאיר להתקרר. הסופלים ישקעו ככל שיתקררו, ניתן להשאיר אותם למשך 20 דקות לפני האפייה מחדש, או לכסות את הכלים ברגע שיתקררו ולהישאר ללילה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
כאשר מוכן לשרת, לחמם תנור 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אם הסופלים היו במקרר, לשבת אותם בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות לפני האפייה. הפוך כל אחד מן המנה שלה ואת המקום, בצד ימין למעלה, על תבנית אפייה מרופדת קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
16
מפזרים את הפרמזן השמורה על כל סופל, ואז אופים במשך 10 דקות או עד עלה. תתפזרו עם עירית.
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לסופלה. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.