קושימומחה
מוכן ב1 ש, 48 דק.
מנות5
ציון בריאות7
מגזין

סופלה גבינה ודלעת

סופלה גבינה ודלעת
סופלה גבינה ודלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך חלמונים, מלח, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 48 דקות. נסו סופלה שלוש גבינות, סופלה שלוש גבינות, ו סופלה גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת קלייה קטנה בתנור. מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מחבת חמה מהתנור; להמס חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להוסיף סקווש הבא 3 מרכיבים (דרך שאלות) למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים תערובת סקווש עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סכין קילוףסכין קילוף
5
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד מכרז, הופך פעם אחת. תערובת סקווש מגניב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים תערובת סקווש במעבד מזון; תהליך עד חלקה. לגרד תערובת סקווש לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-425, והנח תבנית אפייה מעוטרת בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את הלחם הצרפתי במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורי לחם בסדר למדוד על 1/2 כוס. מעיל קל 5 (8-אונקיה) סופלה ramekins עם תרסיס בישול; מפזרים פירורים באופן שווה על מנות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לחם צרפתילחם צרפתי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מערבבים קמח ואת הנותרים 1/4 מלח כפית בסיר בינוני, כבד על חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
12
מוסיפים גבינות; מערבבים עד חלקה. מערבבים בתערובת סקווש וחלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
סכין קילוףסכין קילוף
13
מניחים חלבונים ביצה בקערת ערבוב גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס (לא overbeat). מערבבים בעדינות רבע מהחלבון לתוך תערובת סקווש; מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים. לחלק את התערובת באופן שווה בין מנות מוכנות. הקשה בחדות על מנות על הדלפק 2 עד 3 פעמים לרמה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
מניחים מנות על תבנית אפייה שחוממה מראש; מניחים בתנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
אופים סופלים ב 350 במשך 45 דקות או עד הזהב, נפחו, ולהגדיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
מגישים באופן מיידי.