סופלה גבינה ודלעת
סופלה גבינה ודלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך חלמונים, מלח, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 48 דקות. נסו סופלה שלוש גבינות, סופלה שלוש גבינות, ו סופלה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת קלייה קטנה בתנור. מחממים תנור ל 45
הסר מחבת חמה מהתנור; להמס חמאה במחבת.
להוסיף סקווש הבא 3 מרכיבים (דרך שאלות) למחבת.
מפזרים תערובת סקווש עם 1/4 כפית מלח ופלפל; לזרוק.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד מכרז, הופך פעם אחת. תערובת סקווש מגניב.
מניחים תערובת סקווש במעבד מזון; תהליך עד חלקה. לגרד תערובת סקווש לתוך קערה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-425, והנח תבנית אפייה מעוטרת בתנור.
מניחים את הלחם הצרפתי במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורי לחם בסדר למדוד על 1/2 כוס. מעיל קל 5 (8-אונקיה) סופלה ramekins עם תרסיס בישול; מפזרים פירורים באופן שווה על מנות.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת הנותרים 1/4 מלח כפית בסיר בינוני, כבד על חום בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; להביא לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה תוסס.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות.
מוסיפים גבינות; מערבבים עד חלקה. מערבבים בתערובת סקווש וחלמונים ביצה.
מניחים חלבונים ביצה בקערת ערבוב גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס (לא overbeat). מערבבים בעדינות רבע מהחלבון לתוך תערובת סקווש; מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים. לחלק את התערובת באופן שווה בין מנות מוכנות. הקשה בחדות על מנות על הדלפק 2 עד 3 פעמים לרמה.
מניחים מנות על תבנית אפייה שחוממה מראש; מניחים בתנור 425. מיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 35
אופים סופלים ב 350 במשך 45 דקות או עד הזהב, נפחו, ולהגדיר.