סופלה גבינה כחולה
סופלה גבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 135 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חלב צרוב, גבינת רוקפור, פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: סופלה גבינה כחולה, סופלה גבינה כחולה, ו סופלה גבינה כחולה.
הוראות
Preheat the oven to 400 degrees F.
Butter the inside of an 8-cup souffle dish (7 1/2 inches in diameter and 3 1/4 inches deep) and sprinkle evenly with Parmesan.
Melt the butter in a small saucepan over low heat. With a wooden spoon, stir in the flour and cook, stirring constantly, for 2 minutes. Off the heat, whisk in the hot milk, 1/2 teaspoon salt, 1/4 teaspoon black pepper, the cayenne, and nutmeg. Cook over low heat, whisking constantly, for 1 minute, until smooth and thick.
Off the heat, while still hot, whisk in the egg yolks, one at a time. Stir in the Roquefort and the 1/4 cup of Parmesan and transfer to a large mixing bowl.
Put the egg whites, cream of tartar, and a pinch of salt in the bowl of an electric mixer fitted with the whisk attachment. Beat on low speed for 1 minute, on medium speed for 1 minute, then finally on high speed until they form firm, glossy peaks.
Whisk 1/4 of the egg whites into the cheese sauce to lighten and then fold in the rest.
Pour into the souffle dish, then smooth the top. Draw a large circle on top with the spatula to help the souffle rise evenly, and place in the middle of the oven. Turn the temperature down to 375 degrees F.
Bake for 30 to 35 minutes (don't peek!) until puffed and brown.