סופלה גבינה קלאסי
סופלה גבינה קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, קמח, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סופלה גבינה קלאסי, סופלה גבינה קלאסי, ו סופלה גבינה קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה צלחת סופל 2 ליטר או שישה מנות סופל 1-1 1/4 כוס; אם באמצעות קטנים, להגדיר אותם על 2 סנטימטרים זה מזה במחבת אפייה 10-by 15 אינץ'.
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני, להמיס 1/4 כוס חמאה.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה ומבעבעת. מערבבים בחלב, קאיין, ומלח, וממשיכים לערבב עד רוטב רותחים ומתעבה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים גבינה ומערבבים עד מומסים.
מוסיפים חלמונים ומערבבים עד לתערובת מעורבב וחלק.
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה (השתמש מצורף whisk אם זמין) עם קרם של טרטר עד פסגות קצרות, נוקשה, לח. עם מרית גמישה, מקפלים שליש מרוטב הגבינה ללבנים עד מעורבב היטב.
להוסיף רוטב הנותרים בעדינות לקפל רק עד מעורבב.
לגרד את הבלילה לתוך צלחת סופלה מוכן (או מנות). אם המנה היא יותר מ 3/4 מלא, להשתמש צווארון רדיד (ראה "גולת הכותרת," להלן). אם תרצה, לצייר מעגל על פני השטח של הבלילה סופל עם קצה סכין, על 1 אינץ ' מן השפה, כדי לעזור בצורת כתר אטרקטיבי במהלך האפייה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד למעלה הוא זהוב חום עמוק וסדקים נראים יבשים למדי, 25 עד 30 דקות עבור סופל גדול, 15 עד 20 דקות עבור קטנים.
מגישים מיד, גורפים מנות מן סופל יחיד עם כף גדולה.
סופלים נראים מרשימים ביותר כאשר הם עולים באופן דרמטי על שולי המנה. כדי ליצור כתר יפה על הסופל שלך, למלא את המנה על 3/4 מלא. אם זה פחות מלא, הסופל לא יכול לעלות מעל השפה. אם זה מלא יותר, הסופל עלול לשפוך על אלא אם כן אתה לעטוף את הצלחת עם קולר לסכל. הנה איך לעשות אחד.
חותכים גיליון 15 אינץ 'רחב של רדיד 4 אינץ' יותר מאשר היקף של צלחת; לקפל לאורכו בשלישים. מעיל צד אחד של רצועת רדיד בנדיבות עם חמאה מומסת, באמצעות מברשת מאפה. לעטוף את רדיד סביב מחוץ צלחת כך לפחות 2 אינץ ' של רדיד להאריך מעל השפה. מקפלים את הקצוות של רצועת רדיד חמאה על כמה פעמים עד להתכרבל נגד צלחת.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur]()
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו