קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סופלה גבינה קלאסי

סופלה גבינה קלאסי
סופלה גבינה קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך מלח, קמח, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו סופלה גבינה קלאסי, סופלה גבינה קלאסי, ו סופלה גבינה קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות חמאה צלחת סופל 2 ליטר או שישה מנות סופל 1-1 1/4 כוס; אם באמצעות קטנים, להגדיר אותם על 2 סנטימטרים זה מזה במחבת אפייה 10-by 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
במחבת 2-3 ליטר מעל חום בינוני, להמיס 1/4 כוס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהתערובת חלקה ומבעבעת. מערבבים בחלב, קאיין, ומלח, וממשיכים לערבב עד רוטב רותחים ומתעבה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים גבינה ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מוסיפים חלמונים ומערבבים עד לתערובת מעורבב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
7
בקערה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה (השתמש מצורף whisk אם זמין) עם קרם של טרטר עד פסגות קצרות, נוקשה, לח. עם מרית גמישה, מקפלים שליש מרוטב הגבינה ללבנים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
רוטב גבינהרוטב גבינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להוסיף רוטב הנותרים בעדינות לקפל רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
לגרד את הבלילה לתוך צלחת סופלה מוכן (או מנות). אם המנה היא יותר מ 3/4 מלא, להשתמש צווארון רדיד (ראה "גולת הכותרת," להלן). אם תרצה, לצייר מעגל על פני השטח של הבלילה סופל עם קצה סכין, על 1 אינץ ' מן השפה, כדי לעזור בצורת כתר אטרקטיבי במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד למעלה הוא זהוב חום עמוק וסדקים נראים יבשים למדי, 25 עד 30 דקות עבור סופל גדול, 15 עד 20 דקות עבור קטנים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מגישים מיד, גורפים מנות מן סופל יחיד עם כף גדולה.
12
גולת הכותרת
13
סופלים נראים מרשימים ביותר כאשר הם עולים באופן דרמטי על שולי המנה. כדי ליצור כתר יפה על הסופל שלך, למלא את המנה על 3/4 מלא. אם זה פחות מלא, הסופל לא יכול לעלות מעל השפה. אם זה מלא יותר, הסופל עלול לשפוך על אלא אם כן אתה לעטוף את הצלחת עם קולר לסכל. הנה איך לעשות אחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
חותכים גיליון 15 אינץ 'רחב של רדיד 4 אינץ' יותר מאשר היקף של צלחת; לקפל לאורכו בשלישים. מעיל צד אחד של רצועת רדיד בנדיבות עם חמאה מומסת, באמצעות מברשת מאפה. לעטוף את רדיד סביב מחוץ צלחת כך לפחות 2 אינץ ' של רדיד להאריך מעל השפה. מקפלים את הקצוות של רצועת רדיד חמאה על כמה פעמים עד להתכרבל נגד צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו