סופלה גבינת עיזים ואגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי
גבינת עיזים וממתקים אגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חרדל, חלב, חומץ שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סופלה גבינת עיזים בכוס פילו עם סלט פריזה, פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים עם סלט תפוחים ואגוזים, ו פריזה, בייקון, וסלט גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הסופלה: מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של כל אחד 8 חמאה 1/2 כוס ramekins עם כ 1 כף של אגוזי מלך ולסדר את ramekins במחבת ג ' לי רול. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בסיר קטן להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני, לטאטא בקמח, ולבשל את הנביכה, לטאטא, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
3
מוסיף את החלב בזרם, מטאטא, ומרתיחים את התערובת על חום מתון, מטאטא, במשך 2 דקות, או עד שהוא עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
להעביר את התערובת לקערה ולתת לו להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לטאטא בחלמונים, 1 בכל פעם, גבינת עיזים, טימין, ומלח ופלפל, כדי לטעום, לטאטא את התערובת עד שהוא משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת עיזים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
בקערה אחרת לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח עד שהם מוקצף, להוסיף את הקרם של טרטר, ולהכות את הלבנים עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לטאטא 1/3 של הלבנים לתוך תערובת הגבינה ולקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מחלקים את תערובת הסופלה בין ramekins, מפזרים כל סופלה עם כ 1 1/2 כפיות של אגוזי מלך הנותרים, ואופים את הסופלה בשליש העליון התנור במשך 20 דקות, או עד שהם נפוחים וזהב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עוגיות אוראו קצוצות
8
להעביר ramekin לכל צלחת ומגישים את הסופלה מיד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
כדי להפוך את הסלט בעוד הסופלה אפייה: בקערה, לטאטא יחד את החומץ, החרדל, מלח ופלפל, כדי לטעום, להוסיף את השמנים בנחל, לטאטא, לטאטא את הרוטב עד שהוא emulsified.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
בקערה לזרוק את גרגיר הנחלים ואת פריזי עם הרוטב לחלק את הסלט בין 8 צלחות.