קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופלה גבינת עיזים ואגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי

סופלה גבינת עיזים ואגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי
גבינת עיזים וממתקים אגוזים עם גרגיר נחלים וסלט פריזי עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חרדל, חלב, חומץ שרי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סופלה גבינת עיזים בכוס פילו עם סלט פריזה, פעמיים אפוי סופלה גבינת עיזים עם סלט תפוחים ואגוזים, ו פריזה, בייקון, וסלט גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הסופלה: מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של כל אחד 8 חמאה 1/2 כוס ramekins עם כ 1 כף של אגוזי מלך ולסדר את ramekins במחבת ג ' לי רול. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בסיר קטן להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני, לטאטא בקמח, ולבשל את הנביכה, לטאטא, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיף את החלב בזרם, מטאטא, ומרתיחים את התערובת על חום מתון, מטאטא, במשך 2 דקות, או עד שהוא עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
להעביר את התערובת לקערה ולתת לו להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא בחלמונים, 1 בכל פעם, גבינת עיזים, טימין, ומלח ופלפל, כדי לטעום, לטאטא את התערובת עד שהוא משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בקערה אחרת לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח עד שהם מוקצף, להוסיף את הקרם של טרטר, ולהכות את הלבנים עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא 1/3 של הלבנים לתוך תערובת הגבינה ולקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מחלקים את תערובת הסופלה בין ramekins, מפזרים כל סופלה עם כ 1 1/2 כפיות של אגוזי מלך הנותרים, ואופים את הסופלה בשליש העליון התנור במשך 20 דקות, או עד שהם נפוחים וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להעביר ramekin לכל צלחת ומגישים את הסופלה מיד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
כדי להפוך את הסלט בעוד הסופלה אפייה: בקערה, לטאטא יחד את החומץ, החרדל, מלח ופלפל, כדי לטעום, להוסיף את השמנים בנחל, לטאטא, לטאטא את הרוטב עד שהוא emulsified.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בקערה לזרוק את גרגיר הנחלים ואת פריזי עם הרוטב לחלק את הסלט בין 8 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר4largesביצים, מופרדות, הלבנים בטמפרטורת החדרביצים, מופרדות, הלבנים בטמפרטורת החדר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין טריים או 1/4 כפית התפוררו יבשיםעלי טימין טריים או 1/4 כפית התפוררו יבשים1בצל צהוב בינוני, קצוץטורן פריזי (עולש צרפתי או איטלקי מתולתל, זמין בשוקי תוצרת מיוחדים), שטוף יבש שטוףטורן פריזי (עולש צרפתי או איטלקי מתולתל, זמין בשוקי תוצרת מיוחדים), שטוף יבש שטוף255דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות גבינת עיזים מתפוררת קלה כגון Montrachet (אודות1/2 כוסות גבינת עיזים מתפוררת קלה כגון Montrachet (אודות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' ברחרדל בסגנון דיז'וןחרדל בסגנון דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שריחומץ שרי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן אגוזיםשמן אגוזים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך, קלויים קלות, מקורר, וקצוץ בסדראגוזי מלך, קלויים קלות, מקורר, וקצוץ בסדר1בצל צהוב בינוני, קצוץעד 4 צרורות גדולות בצבעי מים, שטוף, סובב גבעולים יבשים וגס מושלך (עלעד 4 צרורות גדולות בצבעי מים, שטוף, סובב גבעולים יבשים וגס מושלך (על