סופלה דלורית.
סופלה דלעת חמאה, יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 335 קלוריות. גשו לסופר וקנו סקווש בלוט, אגוז מוסקט טחון, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 26%, המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: סופלה דלורית', סופלה פודינג דלעת חמאה., ו דלורית & סופלה גזר,.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; מוסיפים קמח, מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים, מטאטאים כל הזמן, 1 דקה. מוסיפים בהדרגה חצי וחצי; מבשלים על אש בינונית, מקציפים כל הזמן, עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מקציפים חלמונים עד שהם עבים וחיוורים. מערבבים בהדרגה כרבע תערובת חמה לחלמונים; מערבבים לתערובת החמה שנותרה. מערבבים פנימה דלעת, מלח ואגוז מוסקט.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה בעזרת מערבל חשמלי עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים רבע מחלבוני הביצה לתערובת סקווש. מקפלים פנימה את החלבונים שנותרו; יוצקים לכלי סופלה 2 ליטר חמאה קלות.
אופים ב 350 במשך שעה 1 או עד נפוח וחום.