סופלה לחם כפית
מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סופלה לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם מראש תנור ל 191°. בנדיבות חמאה 2 1/2-ל 3 ליטר צלחת סופלה (3 עד 4 אינץ ' עמוק) או צלחת אפייה עמוקה אחרת.
מחממים חלב בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא רותח, ולאחר מכן להוסיף קמח תירס בזרם, לטאטא, ולבשל, לטאטא, עד עבה מאוד וחלק, על 2 דקות.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בחמאה, מלח, אבקת אפייה וחלמונים, ואז מתקררים לפושר.
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת קמח תירס כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
הבלילה כפית לתוך צלחת אפייה ואופים עד חום זהוב ונפוח, 45 עד 50 דקות.