קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

סופלה לחם כפית

סופלה לחם כפית
מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סופלה לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם מראש תנור ל 191°. בנדיבות חמאה 2 1/2-ל 3 ליטר צלחת סופלה (3 עד 4 אינץ ' עמוק) או צלחת אפייה עמוקה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים חלב בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא רותח, ולאחר מכן להוסיף קמח תירס בזרם, לטאטא, ולבשל, לטאטא, עד עבה מאוד וחלק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בחמאה, מלח, אבקת אפייה וחלמונים, ואז מתקררים לפושר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
חלמון ביצהחלמון ביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת באמצעות מיקסר חשמלי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים רבע מהלבנים לתוך תערובת קמח תירס כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קמח תירסקמח תירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
הבלילה כפית לתוך צלחת אפייה ואופים עד חום זהוב ונפוח, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
מגישים באופן מיידי.