זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו סופלה לימון, סופלה לימון, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: שישה 8-אונקיה ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מברשת בתוך ramekins עם חמאה ולאחר מכן אבק עם סוכר. שמור את ramekins במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה בסיר ומוסיפים את הקמח. מבשלים 1 עד 2 דקות ומקציפים בחלב ומוסיפים סוכר 3/4 כוס. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
6
הסר מהחום ולתת להתקרר.
7
מקציפים בחלמונים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מוסיף את מיץ לימון גרידה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
9
שים את החלבונים וקורט של מלח בקערת ערבוב. עם מערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
10
באמצעות מרית גומי, לגרוף שליש החלבונים ביצה לתוך תערובת הלימון. בעדינות ובמהירות לקפל את הלבנים. חזור על תהליך זה 2 פעמים נוספות עם הלבנים הנותרים. הקפד כי הלבנים משולבים באופן מלא ואין פסים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
לימון
ציוד שתשתמש בו
מרית
11
בזהירות כפית את התערובת לתוך ramekins הצונן עד שהם על שלושה רבעים של הדרך מלא. הפעל את האצבע סביב השפה של ramekin כדי לוודא כי הקצוות נקיים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מניחים את ramekins מלא על מגש הסדין לתוך התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנור
13
אופים את הסופלה עד הסופלה עלו ישר וגבוה מעל שולי ramekins, 13 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
מגישים מיד, עם קרם אנגלייז.
15
מניחים את השמנת הכבדה בסיר קטן. לפצל את שעועית וניל למטה בצד אחד לגרד את הזרעים החוצה ולשים אותם בשמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
שמנת כבדה
זרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
16
להקציף במחצית הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
17
מניחים את המחבת על חום בינוני ומביאים אותו לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
בעוד הקרם מתחמם, מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
19
כאשר הקרם מגיע לרתיחה, יוצקים חצי ממנו לתוך תערובת ביצה וסוכר, לטאטא אותו ולאחר מכן לשפוך אותו מיד בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
20
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
21
מביאים את הרוטב לרתיחה ומיד להסיר אותו מהחום והקור.
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.