קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

סופלה לימון

סופלה לימון
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו סופלה לימון, סופלה לימון, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שישה 8-אונקיה ramekins
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מברשת בתוך ramekins עם חמאה ולאחר מכן אבק עם סוכר. שמור את ramekins במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה בסיר ומוסיפים את הקמח. מבשלים 1 עד 2 דקות ומקציפים בחלב ומוסיפים סוכר 3/4 כוס. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
6
הסר מהחום ולתת להתקרר.
7
מקציפים בחלמונים, 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מוסיף את מיץ לימון גרידה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
9
שים את החלבונים וקורט של מלח בקערת ערבוב. עם מערבל חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
10
באמצעות מרית גומי, לגרוף שליש החלבונים ביצה לתוך תערובת הלימון. בעדינות ובמהירות לקפל את הלבנים. חזור על תהליך זה 2 פעמים נוספות עם הלבנים הנותרים. הקפד כי הלבנים משולבים באופן מלא ואין פסים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
11
בזהירות כפית את התערובת לתוך ramekins הצונן עד שהם על שלושה רבעים של הדרך מלא. הפעל את האצבע סביב השפה של ramekin כדי לוודא כי הקצוות נקיים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מניחים את ramekins מלא על מגש הסדין לתוך התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
13
אופים את הסופלה עד הסופלה עלו ישר וגבוה מעל שולי ramekins, 13 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
14
מגישים מיד, עם קרם אנגלייז.
15
מניחים את השמנת הכבדה בסיר קטן. לפצל את שעועית וניל למטה בצד אחד לגרד את הזרעים החוצה ולשים אותם בשמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
שמנת כבדהשמנת כבדה
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
להקציף במחצית הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
17
מניחים את המחבת על חום בינוני ומביאים אותו לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
בעוד הקרם מתחמם, מקציפים יחד את חלמוני הביצה ואת הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
19
כאשר הקרם מגיע לרתיחה, יוצקים חצי ממנו לתוך תערובת ביצה וסוכר, לטאטא אותו ולאחר מכן לשפוך אותו מיד בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
20
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
21
מביאים את הרוטב לרתיחה ומיד להסיר אותו מהחום והקור.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
Chateau Haut Gaudin בורדו Superieur
עם צבע אודם כהה, יין זה הוא רך, מבטא גמישות רבה ואלגנטיות, עם הערות פירותי להיזכר ענבים בשלים. בקיצור,יין ללוות כל ארוחה בשמחה. בגלל התכונות העיקריות שלה, רעננות ועדינות, מומלץ לשתות בתוך 2 או 3 שנים.