קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד

סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד
סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodnetwork יש 29 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד, עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום, ו עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מעיל התחתון ואת הצדדים של צלחת סופלה 2 1/2 ליטר עם 2 כפות חמאה, מפזרים התחתון הצדדים באופן שווה עם 1/2 כוס סוכר. הקש על עודף סוכר; שמור סוכר לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
בסיר בינוני, להמיס את הנותרים 4 כפות חמאה. מערבבים בקמח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים חלב, ליקר תפוזים, שוקולדים מותכים ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
הסר מהחום ולאפשר תערובת להתקרר במשך 10 דקות.
6
להקציף חלמונים ביצה מוכה וניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר שמור, מכות עד נוקשה. מקפלים לבנים לתערובת שוקולד. בעדינות כפית תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מניחים צלחת סופלה בתבנית אפייה. מלא מחבת עם מים חמים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
אופים במשך 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מגישים מיד עם רוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
11
ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל או בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
12
מוסיפים קקאו, סוכר, שמנת ומלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
הסר מהחום ולהוסיף ליקר וניל וכתום.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.