סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד
סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodnetwork יש 29 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד, עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום, ו עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מעיל התחתון ואת הצדדים של צלחת סופלה 2 1/2 ליטר עם 2 כפות חמאה, מפזרים התחתון הצדדים באופן שווה עם 1/2 כוס סוכר. הקש על עודף סוכר; שמור סוכר לשימוש מאוחר יותר.
בסיר בינוני, להמיס את הנותרים 4 כפות חמאה. מערבבים בקמח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה לבעבע.
מוסיפים חלב, ליקר תפוזים, שוקולדים מותכים ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולאפשר תערובת להתקרר במשך 10 דקות.
להקציף חלמונים ביצה מוכה וניל.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר שמור, מכות עד נוקשה. מקפלים לבנים לתערובת שוקולד. בעדינות כפית תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
מניחים צלחת סופלה בתבנית אפייה. מלא מחבת עם מים חמים 1 אינץ'.
מגישים מיד עם רוטב שוקולד.
ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל או בדוד כפול.
מוסיפים קקאו, סוכר, שמנת ומלח. מביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף ליקר וניל וכתום.