קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד

סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד
סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד דורש סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ Foodnetwork יש 29 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם רוטב שוקולד, עוגת סופלה שוקולד עם רוטב קרמל כתום, ו עוגת ליקר שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מעיל התחתון ואת הצדדים של צלחת סופלה 2 1/2 ליטר עם 2 כפות חמאה, מפזרים התחתון הצדדים באופן שווה עם 1/2 כוס סוכר. הקש על עודף סוכר; שמור סוכר לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
בסיר בינוני, להמיס את הנותרים 4 כפות חמאה. מערבבים בקמח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתערובת מתחילה לבעבע.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים חלב, ליקר תפוזים, שוקולדים מותכים ומלח. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
הסר מהחום ולאפשר תערובת להתקרר במשך 10 דקות.
6
להקציף חלמונים ביצה מוכה וניל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר שמור, מכות עד נוקשה. מקפלים לבנים לתערובת שוקולד. בעדינות כפית תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים צלחת סופלה בתבנית אפייה. מלא מחבת עם מים חמים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים במשך 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מגישים מיד עם רוטב שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
11
ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל או בדוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
12
מוסיפים קקאו, סוכר, שמנת ומלח. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
13
הסר מהחום ולהוסיף ליקר וניל וכתום.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.