סופלה פירות פסיפלורה קפואה
אם $1.24 למנה נופל בתקציב שלך, סופלה פירות פסיפלורה קפוא יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. אם יש לך עיסת פירות תשוקה, ג'לטין, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. מתכונים דומים: מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים, עוגת מרנג פירות קפוא, ו סופלה אפרסק קפוא.
הוראות
חותכים נייר לרצועות 6 (13-על ידי 2 1/2 אינץ'). לעטוף רצועה בחוזקה סביב מחוץ לכל ramekin כדי ליצור צווארון 1 אינץ ' קלטת חופפים מסתיים יחד. מסדרים ramekins על תבנית אפייה 9 אינץ'.
מפזרים ג ' לטין מעל מיץ ליים בסיר קטן ולתת לרכך 1 דקה. מערבבים עיסת פרי תשוקה וחום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד ג ' לטין הוא מומס, על 3 דקות.
מעבירים לקערת מתכת, ואז מניחים קערה בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ותערובת של צינה מהירה, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתעבות, כ -10 דקות.
מחממים סוכר ומים בסיר כבד 1 ליטר על חום מתון, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן לשטוף את הגבישים מהצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים מבלי לערבב עד הסירופ רושם 114° על מדחום, על 5 דקות.
בעוד סירופ רותח, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח במיקסר במהירות בינונית עד פסגות נוקשות טופס.
יוצקים סירופ בזרם איטי למטה בצד של קערה מיקסר, להכות כל הזמן במהירות גבוהה, ולהמשיך להכות עד מרנג הוא טמפרטורת החדר, 4 עד 5 דקות.
להקציף קרם בקערה צוננת עד פסגות רכות טופס.
להקציף רבע מקצפת לתוך עיסת פסיפלורה כדי להאיר, ולאחר מכן לקפל עיסת הנותרים מקצפת יחד עם קצפת. כף לתוך ramekins, ממלא אותם 1/3 עד 1 אינץ ' מעל חישוקים.
להקפיא עד המשרד, ואז לכסות עם ניילון לעטוף להקפיא לפחות 2 שעות.
בואו סופלה לרכך במקרר כ 20 דקות לפני ההגשה.
סופלה יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר קפוא. אם אתה לא יכול למצוא עיסת פסיפלורה קפואה לא ממותקת, אתה יכול להחליף 12 פרי תשוקה בשלים. כוח בשר דרך מסננת בסדר לתוך קערה (עיסת יהיה נוזלי מאוד), זורק זרעים. אם בטיחות ביצה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להחליף אבקת חלבונים, כגון רק לבנים, ו reconstitute על פי הוראות החבילה.
כל מנה מכילה כ 176 קלוריות ו 5 גרם שומן.