סופלה קאיין שוקולד
סופלה קאיין שוקולד מתכון יכול להתבצע בסביבות 40 דקות. מתכון זה מכין 2 מנות עם 286 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד גם הר ד ' אובר זול. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, שוקולד חצי מתוק, ביצה וקמח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון קמטי קאיין שוקולד, קמטי קאיין שוקולד, ו עוגיות רקיק קאיין שוקולד.
הוראות
ביצה נפרדת; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מעיל שני 6-עוז. רמקינים עם 1 כפית חמאה ומפזרים 2 כפיות סוכר.
מניחים רמקינים על תבנית עם נייר אפייה; מניחים בצד.
בסיר קטן על אש בינונית ממיסים את יתרת החמאה.
מערבבים פנימה 2 כפות סוכר והקמח לתערובת אחידה. מקציפים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים 1-2 דקות יותר או עד להסמכה.
מקציפים פנימה את השוקולד, הקאיין והמלח עד להמסת השוקולד.
מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמון ביצה; להחזיר את כל הקערה, תוך ערבוב מתמיד. מצננים מעט.
בקערה אחרת עם מכות נקיות מקציפים חלבון ביצה במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
בעזרת מרית מערבבים רבע מחלבון הביצה לתערובת שוקולד עד שלא נותרו פסים לבנים. מקפלים פנימה את יתרת החלבון שנותר עד לאיחוד.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהצמרות נפוחות והמרכזים נראים מוגדרים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המוט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 600 דולר לבקבוק.
![מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
מואט ושנדון אימפריאל (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
הצבע הוא צהוב קש זהוב אלגנטי עם הדגשות ענבר.ניחוחותיו קורנים וחושפים פירות צהובים בהירים (תפוח, אגס, אפרסק צהוב), דבש, ניואנסים פרחוניים (פריחת ליים) ותווים בלונדיניים אלגנטיים (בריוש ואגוזים טריים).החיך מפתה, עשיר בטעם וחלק המשלב נדיבות ועדינות, מלאות ומרץ, ואחריו פריכות רעננה בעדינות (פרי עם זרעים), כדי לחשוף את האיזון הקסום של השמפניה.