סופלה שום ותירס קלוי
שום קלוי וסופלה תירס הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך ראשי שום, עירית, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: סופלה קלוי-שום, סופלה סקווש חורף עם שום קלוי, ו סופלה שום וגבינה צלוי.
הוראות
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף כל ראש בנפרד בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת, ולסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מניחים עיסת שום ותירס 1 כוס בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
חותכים חתיכת רדיד מספיק זמן כדי להתאים סביב צלחת סופל 2 ליטר, המאפשר חפיפה 1 אינץ'; לקפל אורך לסכל לשלישים. מעיל קל צד אחד של נייר כסף ותחתית צלחת עם ספריי בישול. לעטוף לסכל סביב מחוץ צלחת, צד מצופה נגד צלחת, ומאפשר לו להאריך 4 אינץ ' מעל השפה כדי ליצור צווארון; מאובטח עם מחרוזת או סרט מיסוך.
מניחים קמח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים בתערובת שום; מביאים לרתיחה על חום בינוני. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים ביצים בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם לביצים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים הנותרים 1 כוס תירס, עירית, הבא 5 מרכיבים (עירית דרך פלפל אדום).
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת תירס. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
יוצקים תערובת לתוך צלחת מוכנה.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר סופל מהתנור); אופים 45 דקות נוספות או עד לנפיחות וזהב. בזהירות להסיר צווארון לסכל.