סופלה שוקולד חם עם רוטב שוקולד שמנת
צריך ללא גלוטן ומשקאות צמחוניים lacto ovo? סופלה שוקולד חם עם רוטב שוקולד שמנת יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם חלמונים ביצה, חמאה, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 168 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סופלה שוקולד חם, סופלה שוקו חם {ספר הבישול של החודש }, ו סופלה אגס עם רוטב שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 220c/מאוורר 200C / גז 7 ומניחים מגש אפייה על המדף העליון. לרוטב, מחממים את השמנת והסוכר עד לרתיחה.
הסר מהחום, מערבבים את השוקולד והחמאה עד מותך, ולאחר מכן לשמור על חום.
מברשת 6 x 150ml ramekins עם חמאה מומסת, מפזרים את 2 כפות סוכר גלגלית, ואז להטות את כל עודף. ממיסים את השוקולד ואת הקרם בקערה על מחבת של מים רותחים, מגניב, ואז מערבבים את החלמונים.
לטאטא את החלבונים ביצה עד שהם מחזיקים את הצורה שלהם, ואז להוסיף את הסוכר, 1 כף בכל פעם, לטאטא בחזרה לאותה עקביות.
מערבבים כפית לתוך השוקולד, ואז לקפל בעדינות בשאר.
עבודה במהירות, למלא את ramekins, לנגב את החישוקים נקיים ולהפעיל את האגודל סביב הקצוות. הפעל תנור עד 200c / מאוורר 180c / גז 6, מניחים את ramekins על מגש האפייה, ולאחר מכן אופים עבור 8-10 דקות עד שעלה עם לנענע קל. אל תפתח את דלת התנור מוקדם מדי, כי זה עלול לגרום להם להתמוטט.
לאחר הסופלים מוכנים, אבק עם סוכר הדובדבן, לגרוף חור קטן מהחלק העליון שלהם, ואז לשפוך קצת רוטב שוקולד חם. החלף את המכסים ומגיש מיד.