סופלה שוקולד מריר
סופלה שוקולד מריר נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 352 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר של קונדיטור, שמן זית extran, קרם מקף של טרטר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכונים דומים: סופלה שוקולד ליים מריר, סופלה שוקולד מריר עם הל קרם אנגלייז, ו עוגיות שחור לבן: גבינת שמנת שוקולד צ'יפס & שוקולד מריר סוכר חום כהה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. שמן שני ramekins 6 אונקיה ומפזרים סוכר.
מגלגלים סוכר סביב הצדדים והתחתון של כל ramekin מעיל לחלוטין, רועד את כל עודף סוכר.
בקערת מתכת קטנה מעל סיר של מים רותחים, ממיסים שוקולד, שמן זית ושמנת כבדה, ערבוב מדי פעם עד מעורבב.
בקערה בינונית, לטאטא חלבונים ביצה עם קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים סוכר מגורען וממשיכים לטאטא חלבונים ביצה עד הפסגות נוקשות.
מקציפים חלמונים לתערובת שוקולד אחד בכל פעם. מקפלים בחלבון ביצה, קצת בכל פעם, ומערבבים עד חלקה.
יוצקים לתוך ramekins מוכן.
מניחים ramekins על תבנית אפייה ואופים עד סופלה לעלות, על 15 דקות.
מגישים מיד עם ממתקים סוכר ופירות יער טריים כמו לקשט.