קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

סופלה שוקולד עם אספרסו קרם אנגלייז

סופלה שוקולד עם אספרסו קרם אנגלייז
סופלה שוקולד עם אספרסו קרם אנגלייז דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 665 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש באבקת האספרסו המיידית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אספרסו גרניטה כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגות סופלה שוקולד עשירות עם קרם אנגלייז, אספרסו קרם אנגלייז, ו סופלה זנגביל עם מייפל קרם אנגלייז.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F ולהסיר את מתלה התנור העליון. הכן 6 (8-אונקיה) כוסות קפה או ramekins עם צדדים ישרים (או צלחת סופלה 2 ליטר) על ידי משומן עם חמאה וציפוי עם סוכר מגורען, לשפוך כל עודף. החמאה והסוכר ישמרו על הסופלה מלהיצמד לצדדים, מה שיאפשר להם לעלות באופן שווה. הסוכר גם ייתן את הסופלה קרום פריך, המהווה ניגוד גדול הפנים הרך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מערבבים את החלב ואת שעועית וניל וזרעים בסיר גדול כבד ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את התערובת לרתיחה קצרה, עד בועות טופס סביב קצה הסיר; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר מהחום ולהשליך את שעועית וניל. שעועית וניל ניתן לשטוף מיובש ונשמר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את חלמונים ביצה, קמח, ו 1/4 כוס סוכר עד מעובה מעט בצבע לימון. מזג את החלמונים על ידי לטאטא בהדרגה כמחצית תערובת חלב חם (לא להוסיף מהר מדי או את הביצים יבשלו.) להחזיר את הקרם בצק בחזרה לסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא נחמד ועבה, מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לאט להמס את השוקולד עם Frangelico בדוד כפול על מים חמים או במיקרוגל להגדיר על גבוה במשך 2 דקות, ערבוב באמצע זמן החימום כדי להחליק אותו. מערבבים את תערובת השוקולד המומסת לתוך הקרם מאפה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
FrangelicoFrangelico
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
5
בקערה נקייה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה ומלח רק עד שהם מחזיקים פסגות רכות. באמצעות מרית גומי, לקפל 1/3 של הלבנים מוכים לתוך קרם מאפה שוקולד כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בעדינות בשאר. כפית את הבלילה לתוך כוסות קפה מוכן, 2/3 של הדרך מלא, ולנער אותם בעדינות כדי להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים את כוסות הקפה על גיליון עוגיות ואופים על המדף האמצעי במשך כ 20 דקות. הסופלה נעשה כאשר הוא התנפח מעל השפה, החיצוני הוא זהוב והמרכז הוא עדיין קצת רופף וקרם; הקפד לא לאפות מעל. כדי לשרת, יש כל אורח לפצח את החלק העליון של הסופלה עם כפית ויוצקים באספרסו קרם אנגלייז. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
יוצקים את קרם כבד שעועית וניל וזרעים לסיר ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את התערובת לרתיחה קצרה, עד בועות טופס סביב קצה הסיר; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר מהחום. זרוק את שעועית הוניל. שעועית וניל ניתן לשטוף מיובש ונשמר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
9
בקערה גדולה, מקציפים יחד את חלמוני הביצה, סוכר, קפה ואבקת אספרסו, עד מעורבב היטב. מזג את החלמונים על ידי לטאטא בהדרגה בתערובת שמנת חמה (לא להוסיף מהר מדי או את הביצים יבשלו.) להחזיר את פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מגישים מיד עם סופלה שוקולד. (אם לא מגישים מיד, לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של רפרפת כדי למנוע עור להרכיב ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק