קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

סופלה שוקולד עם אספרסו קרם אנגלייז

סופלה שוקולד עם אספרסו קרם אנגלייז
סופלה שוקולד עם אספרסו קרם אנגלייז דורש על 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 665 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש באבקת האספרסו המיידית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אספרסו גרניטה כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוגות סופלה שוקולד עשירות עם קרם אנגלייז, אספרסו קרם אנגלייז, ו סופלה זנגביל עם מייפל קרם אנגלייז.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F ולהסיר את מתלה התנור העליון. הכן 6 (8-אונקיה) כוסות קפה או ramekins עם צדדים ישרים (או צלחת סופלה 2 ליטר) על ידי משומן עם חמאה וציפוי עם סוכר מגורען, לשפוך כל עודף. החמאה והסוכר ישמרו על הסופלה מלהיצמד לצדדים, מה שיאפשר להם לעלות באופן שווה. הסוכר גם ייתן את הסופלה קרום פריך, המהווה ניגוד גדול הפנים הרך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מערבבים את החלב ואת שעועית וניל וזרעים בסיר גדול כבד ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את התערובת לרתיחה קצרה, עד בועות טופס סביב קצה הסיר; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר מהחום ולהשליך את שעועית וניל. שעועית וניל ניתן לשטוף מיובש ונשמר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את חלמונים ביצה, קמח, ו 1/4 כוס סוכר עד מעובה מעט בצבע לימון. מזג את החלמונים על ידי לטאטא בהדרגה כמחצית תערובת חלב חם (לא להוסיף מהר מדי או את הביצים יבשלו.) להחזיר את הקרם בצק בחזרה לסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא נחמד ועבה, מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לאט להמס את השוקולד עם Frangelico בדוד כפול על מים חמים או במיקרוגל להגדיר על גבוה במשך 2 דקות, ערבוב באמצע זמן החימום כדי להחליק אותו. מערבבים את תערובת השוקולד המומסת לתוך הקרם מאפה; מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
FrangelicoFrangelico
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
בקערה נקייה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה ומלח רק עד שהם מחזיקים פסגות רכות. באמצעות מרית גומי, לקפל 1/3 של הלבנים מוכים לתוך קרם מאפה שוקולד כדי להאיר אותו, ולאחר מכן לקפל בעדינות בשאר. כפית את הבלילה לתוך כוסות קפה מוכן, 2/3 של הדרך מלא, ולנער אותם בעדינות כדי להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים את כוסות הקפה על גיליון עוגיות ואופים על המדף האמצעי במשך כ 20 דקות. הסופלה נעשה כאשר הוא התנפח מעל השפה, החיצוני הוא זהוב והמרכז הוא עדיין קצת רופף וקרם; הקפד לא לאפות מעל. כדי לשרת, יש כל אורח לפצח את החלק העליון של הסופלה עם כפית ויוצקים באספרסו קרם אנגלייז. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
יוצקים את קרם כבד שעועית וניל וזרעים לסיר ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את התערובת לרתיחה קצרה, עד בועות טופס סביב קצה הסיר; לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר מהחום. זרוק את שעועית הוניל. שעועית וניל ניתן לשטוף מיובש ונשמר לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
9
בקערה גדולה, מקציפים יחד את חלמוני הביצה, סוכר, קפה ואבקת אספרסו, עד מעורבב היטב. מזג את החלמונים על ידי לטאטא בהדרגה בתערובת שמנת חמה (לא להוסיף מהר מדי או את הביצים יבשלו.) להחזיר את פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מגישים מיד עם סופלה שוקולד. (אם לא מגישים מיד, לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של רפרפת כדי למנוע עור להרכיב ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Larroque בורדו Superieur
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק