סופלה תפוזים חם
סופלה תפוזים חם נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לך חלב, ביצים, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סופלה קקאו מריר-מתוק עם קרם פריחת תפוזים, רוטב פאדג'חם, ו סלט עוף חם.
הוראות
מחממים את התנור ל 204° (200C).
מניחים תבנית אפייה בתנור כדי לחמם מראש.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מברשת שש 7oz (200ml) ramekins עם חלק מהחמאה. אבק את הקרביים של ramekins עם סוכר, לוודא שאין פערים.
לטאטא את הקמח לתוך החמאה הנותרת ולתת בועה מעל חום בינוני ללא בראונינג במשך כ 1 דקה.
לטאטא את החלב ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 2 דקות.
להקציף את גרידת התפוזים ומיץ וכל אבל 1 כפית של הסוכר.
הסר מהחום והכה בחלמון הביצה אחד בכל פעם.
לטאטא את הלבנים לפסגות רכות, ואז להכות את הסוכר שנותר. מערבבים מנה של הלבנים לתוך הסיר, ואז לקפל את השאר.
לחלק בין ramekins. באמצעות סכין, לעשות מעגל רדוד סביב ramekins על (6mm) מהקצה.
מניחים על תבנית האפייה החמה ואופים במשך 15 דקות, או עד שהמרקים עלו אבל נראים מעט לא ערוכים במרכז.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;