סופלה תרד וצ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, גבינת פרמזן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית נסו סופלה תרד וצ'דר, סופלה צ'דר ותרד, ו סופלה צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה החלק הפנימי של צלחת סופלה 6 עד 8 כוסות (6 1/2 עד 7 1/2 אינץ 'בקוטר על ידי 3 1/2 אינץ' עמוק) ומפזרים באופן שווה עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה. עם כף עץ, מערבבים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, במשך 2 דקות. את החום, לטאטא את החלב החם,אגוז מוסקט, קאיין, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מבשלים על אש נמוכה, מקציפים כל הזמן, במשך 1 דקה, עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
את החום, בעוד עדיין חם, להקציף בחלמונים, אחד בכל פעם. מערבבים את הצ ' דר, 1/4 כוס פרמזן והתרד ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
שים את החלבונים ביצה, קרם טרטר, וקמצוץ של מלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. הכה על מהירות נמוכה במשך 1 דקה, על מהירות בינונית במשך 1 דקה, ואז סוף סוף על מהירות גבוהה עד שהם יוצרים פסגות המשרד, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים רבע מהחלבונים לרוטב הגבינה כדי להאיר ולקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים לתוך צלחת סופלה, ואז להחליק את החלק העליון. צייר מעגל גדול על גבי עם המרית כדי לעזור לסופלה לעלות באופן שווה, ולמקם באמצע התנור. להנמיך את הטמפרטורה ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים במשך 30 עד 35 דקות (לא להציץ!) עד נפוח וחום.
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.