סופלה תרד וצ'דר
סופלה תרד וצ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, גבינת פרמזן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית נסו סופלה תרד וצ'דר, סופלה צ'דר ותרד, ו סופלה צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה החלק הפנימי של צלחת סופלה 6 עד 8 כוסות (6 1/2 עד 7 1/2 אינץ 'בקוטר על ידי 3 1/2 אינץ' עמוק) ומפזרים באופן שווה עם פרמזן.
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה. עם כף עץ, מערבבים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, במשך 2 דקות. את החום, לטאטא את החלב החם,אגוז מוסקט, קאיין, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מבשלים על אש נמוכה, מקציפים כל הזמן, במשך 1 דקה, עד חלקה ועבה.
את החום, בעוד עדיין חם, להקציף בחלמונים, אחד בכל פעם. מערבבים את הצ ' דר, 1/4 כוס פרמזן והתרד ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
שים את החלבונים ביצה, קרם טרטר, וקמצוץ של מלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. הכה על מהירות נמוכה במשך 1 דקה, על מהירות בינונית במשך 1 דקה, ואז סוף סוף על מהירות גבוהה עד שהם יוצרים פסגות המשרד, מבריק.
מקציפים רבע מהחלבונים לרוטב הגבינה כדי להאיר ולקפל את השאר.
יוצקים לתוך צלחת סופלה, ואז להחליק את החלק העליון. צייר מעגל גדול על גבי עם המרית כדי לעזור לסופלה לעלות באופן שווה, ולמקם באמצע התנור. להנמיך את הטמפרטורה ל 375 מעלות F.
אופים במשך 30 עד 35 דקות (לא להציץ!) עד נפוח וחום.
יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן
צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.