קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות23
מגזין

סופלה תרד וצ'דר

סופלה תרד וצ'דר
סופלה תרד וצ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, גבינת פרמזן, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית נסו סופלה תרד וצ'דר, סופלה צ'דר ותרד, ו סופלה צ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה החלק הפנימי של צלחת סופלה 6 עד 8 כוסות (6 1/2 עד 7 1/2 אינץ 'בקוטר על ידי 3 1/2 אינץ' עמוק) ומפזרים באופן שווה עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה. עם כף עץ, מערבבים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, במשך 2 דקות. את החום, לטאטא את החלב החם,אגוז מוסקט, קאיין, 1/2 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מבשלים על אש נמוכה, מקציפים כל הזמן, במשך 1 דקה, עד חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
את החום, בעוד עדיין חם, להקציף בחלמונים, אחד בכל פעם. מערבבים את הצ ' דר, 1/4 כוס פרמזן והתרד ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
שים את החלבונים ביצה, קרם טרטר, וקמצוץ של מלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. הכה על מהירות נמוכה במשך 1 דקה, על מהירות בינונית במשך 1 דקה, ואז סוף סוף על מהירות גבוהה עד שהם יוצרים פסגות המשרד, מבריק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים רבע מהחלבונים לרוטב הגבינה כדי להאיר ולקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים לתוך צלחת סופלה, ואז להחליק את החלק העליון. צייר מעגל גדול על גבי עם המרית כדי לעזור לסופלה לעלות באופן שווה, ולמקם באמצע התנור. להנמיך את הטמפרטורה ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים במשך 30 עד 35 דקות (לא להציץ!) עד נפוח וחום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתי בתפריט? נסה זיווג עם בורדו, שמפניה, בורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.