סורבה אפרסק-סריראצ'ה
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 187 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו סוכר, ענפי מנטה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פריכות אפרסק sriracha, אפרסק בגריל ורוטב ברביקיו Sriracha ומסגיר, ו סורבה שמפניה ואפרסק.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לשלב את האפרסקים, מים, סוכר, ומיץ לימון בסיר גדול. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
בזהירות לשפוך את תערובת האפרסק לתוך הקערה של מעבד מזון ודופק עד חלקה.
תעביר את המחית למכולה אטומה. מכסים ומקררים עד מקורר ביסודיות, לפחות 4 שעות, או עד מוכן לשימוש.
הוסף את Sriracha ואת התהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. (מכונות מסוימות עשויות לדרוש זמן נוסף במקפיא להגדיר.)
אל תהסס לבחור עבור 2 (16-אונקיה) שקיות של אפרסקים קפואים, פרוס (מופשר סחוט) אם אפרסקים טריים אינם זמינים.
Reprinted with permission from The Sriracha Cookbook: 50" Rooster Sauce " Recipes That Pack a Punch by Randy Clemens. זכויות יוצרים © 2011 by Randy Clemens; photographs copyright © 2010 by Leo Gong. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.