סורבה דובדבנים ולבנדר חמוץ
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך ליקר luxardo maraschino, מלח כשר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סורבה דובדבן חמוץ, סורבה דובדבן-ליים חמוץ עם עוגיות אמרטי, ו מרק דובדבנים חמוץ עם טימין לימון וניל, סורבה תות.
הוראות
מערבבים דובדבנים, סוכר, לבנדר וליקר בבלנדר. להתמזג עד חלקה.
מוסיפים מלח ומיץ ליים בהדרגה, טועמים כמו שאתה הולך (ראה הערת ראש).
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל וצינה במשך 3 שעות, או עד קר מאוד. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.