סושי נגיטורו
מתכונים דומים: Negitoro & Donburi אבוקדו, עוגת סושי Chirashi וסושי Temari, ו סושי מפורק (Chirashi Sushi).
הוראות
כדי להפוך את אורז הסושי, לשטוף את האורז במסננת עד המים הוא כמעט ברור.
מסננים ומוסיפים לסיר תחתית כבד יחד עם המים. להביא את הסיר לרתיחה, ואז לכסות עם מכסה ולהפוך את החום נמוך ולהגדיר טיימר במשך 15 דקות. כאשר הטיימר יוצא, לכבות את התנור ולתת את קיטור האורז עוד 10 דקות, לא לפתוח את המכסה במהלך תקופה זו. בקערה קטנה, לטאטא את החומץ, הסוכר והמלח יחד. כאשר האורז נעשה, לזרוק אותו לתוך קערה גדולה לכסות עם תערובת חומץ. באמצעות מרית גדולה ומאוורר, מקפלים את החומץ לתוך האורז תוך קירור התערובת עם המאוורר. תמשיך לפרוח עד שהאורז יגיע לטמפרטורת החדר. בקערה, לשלב את טורו טחון עם 3/4 של בצל ירוק ואת זרעי שומשום ומערבבים לשלב. הכן קערה קטנה של מים לטבול את האצבעות שלך כדי למנוע את האורז מלהידבק אליהם.
הנח את נורי, הצד המבריק למטה על מאט במבוק. להרטיב את קצות האצבעות שלך ולהניח שכבה דקה של אורז על 3/4 של הדרך במעלה nori. האורז יהיה דביק אבל רק לשמור להרטיב את הידיים שלך בעדינות ללחוץ את האורז החוצה עם קצות האצבעות שלך כדי להפוך אותו דק. תיזהר לא להעמיס על האורז או שזה יהיה רגשני. כף כמה negitoro מעבר לקצה של האורז הקרוב אליך מקצה אחד לשני. חבר את האגודלים שלך מתחת לשטיח הבמבוק וגלגל את הקצה מעל המילוי. לא לסחוט את הגליל בשלב זה או negitoro רגיל להישאר במקום. המשך מתגלגל, נזהר לא לגלגל את המחצלת יחד עם הסושי. כשתגיעו לסוף, תנו לגליל לחיצה טובה מכל הכיוונים כדי להגדיר את צורת האורז. אתה צריך בסופו של דבר עם גליל מרובע מעט. באמצעות סכין ארוכה חדה מאוד (סכין סושי הוא אידיאלי), להבקיע את הגליל באמצע, ולאחר מכן להבקיע את אמצע כל מחצית, ולאחר מכן להבקיע את אמצע כל רבעון (אתה צריך 8 קטעים).
יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג
גוורצטרמינר, צ ' נין בלאן וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דומיין ויינבך קובי לורנס גוורסטרמיינר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 54 דולר.
![Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer]()
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
הניחוחות מעוררים עם הערות של עלי ורדים ופירות אקזוטיים. מעט יבש על החיך, הבציר הזה חושף זר של קנטלופ בשל, גויאבה, וניחוחות נקטרינה אשר מאוזנים עם תבלינים עדינים כגון זנגביל והל. הסיום ארוך ואלגנטי.זה Gewurztraminer הוא צדדי וניתן לזווג עם סלמון מעושן, כמו גם חזיר בג ' ינג ' ר מטוגן, מטבח דרום מזרח אסיה כגון קארי קוקוס אדום, מנות הודיות, או בסגנון מרוקאי. גם נהדר בכוחות עצמו, כמו אפריטיף, או עם כבד אווז עשיר, גבינות בוגרות.