קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

סטופטו די מנזו

סטופטו די מנזו
סטופטו די מנזו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.04 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 49 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל של 922 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, טימין, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 75%, המנה הזו טובה. נסו מרלוזו סטופטו (בקלה מבושלת), קאבולפיור סטופטו (כרובית מבושלת איטלקית), ו סלטימבוקה די מנזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בשר בקר לקוביות 2 על 3 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
בתנור הולנדי עם תחתית כבדה של 8 ליטר, מחממים שמן וחמאה על אש בינונית עד שהקצף שוכך. חתיכות בקר חומות 4 עד 5 בכל פעם עד להזהבה כהה, בערך 12 עד 20 דקות. לא ניתן לקצר שלב זה, הוא חיוני! בסיום הבשר מוציאים את החלקים האחרונים ומוסיפים בצל, גזר ולפת ומבשלים עד שחתיכות חומות בתחתית התבנית התרככו והתרופפו.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפתלפת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים ציר, רוטב עגבניות ויין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים חתיכות בקר ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות עד שהבשר רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוציאים ומגישים עם ריזוטו כל מילאנו.
6
קולים את הבצל והשום בשמן הזית על אש בינונית עד לשקיפות, אך לא שחומים (כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
מוסיפים את טימין וגזר ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבעבע בלבד, מערבבים מדי פעם למשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב עשוי להיות בקירור עד שבוע או להקפיא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק