סטופטו די מנזו
סטופטו די מנזו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.04 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 49 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל של 922 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, טימין, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 75%, המנה הזו טובה. נסו מרלוזו סטופטו (בקלה מבושלת), קאבולפיור סטופטו (כרובית מבושלת איטלקית), ו סלטימבוקה די מנזו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר בקר לקוביות 2 על 3 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
בתנור הולנדי עם תחתית כבדה של 8 ליטר, מחממים שמן וחמאה על אש בינונית עד שהקצף שוכך. חתיכות בקר חומות 4 עד 5 בכל פעם עד להזהבה כהה, בערך 12 עד 20 דקות. לא ניתן לקצר שלב זה, הוא חיוני! בסיום הבשר מוציאים את החלקים האחרונים ומוסיפים בצל, גזר ולפת ומבשלים עד שחתיכות חומות בתחתית התבנית התרככו והתרופפו.
מוסיפים ציר, רוטב עגבניות ויין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים חתיכות בקר ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים ומבשלים 1 1/2 עד 2 שעות עד שהבשר רך מאוד.
מוציאים ומגישים עם ריזוטו כל מילאנו.
קולים את הבצל והשום בשמן הזית על אש בינונית עד לשקיפות, אך לא שחומים (כ -10 דקות).
מוסיפים את טימין וגזר ומבשלים 5 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבעבע בלבד, מערבבים מדי פעם למשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב עשוי להיות בקירור עד שבוע או להקפיא עד 6 חודשים.