קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות44
מגזין

סטיינבק בגנאט

סטיינבק בגנאט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סטיינבק Bagnat. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4706 קלוריות, 171 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Food52 יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך את שמן הזית הטוב ביותר שלך, צנוניות, אני אוהב את מגוון ארוחת הבוקר כי הם גדלים, עגבניות ירושה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו סלט עוף בכלכותה מבית סטיינבק, פאן באניה, ו פאן באניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התהליך: לשטוף את גרגיר הנחלים ואולי להשתמש טווה סלט כדי לקבל מים. פורסים את הבצלים והעגבניה כמה שיותר דק ביד ומניחים בצד. אם יש לך kyocera יד פורס (זכור שלי נקרא דנטון) להשתמש בו כדי לחתוך דק צנוניות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
2
הרכבה: להוציא גיליון גדול של פלסטיק לעטוף על הלוח. פרוס את הגליל לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
שים את החצאים על עטיפת להיאחז ולגרוף מספיק של פירור, כך שיש לך שתי סירות קאנו. תן לשני הקאנו מנה נדיבה של שמן הזית הטוב ביותר שלך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
4
מניחים קומץ עלים טוב על הקאנו הראשון. תמזוג את זה עם הסרדין ואז האנשובי.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סרדיניםסרדינים
5
מוסיפים עגבניות ובצל בכל סדר שתרצו. לסיים עם זיתים וצנוניות, הכל בערימה גדולה. בקאנו האחר למקם את קרס הנותר. ותתהפך כדי לכסות את הכריך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
לעטוף את כל זה בניילון נצמד ולקרר במשך כמה שעות. חזור עם לחמניות רבות ככל שיש לך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות