סטיינבק בגנאט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סטיינבק Bagnat. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4706 קלוריות, 171 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Food52 יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך את שמן הזית הטוב ביותר שלך, צנוניות, אני אוהב את מגוון ארוחת הבוקר כי הם גדלים, עגבניות ירושה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו סלט עוף בכלכותה מבית סטיינבק, פאן באניה, ו פאן באניה (מתכונים דומים).
הוראות
התהליך: לשטוף את גרגיר הנחלים ואולי להשתמש טווה סלט כדי לקבל מים. פורסים את הבצלים והעגבניה כמה שיותר דק ביד ומניחים בצד. אם יש לך kyocera יד פורס (זכור שלי נקרא דנטון) להשתמש בו כדי לחתוך דק צנוניות.
הרכבה: להוציא גיליון גדול של פלסטיק לעטוף על הלוח. פרוס את הגליל לחצי לאורכו.
שים את החצאים על עטיפת להיאחז ולגרוף מספיק של פירור, כך שיש לך שתי סירות קאנו. תן לשני הקאנו מנה נדיבה של שמן הזית הטוב ביותר שלך.
מניחים קומץ עלים טוב על הקאנו הראשון. תמזוג את זה עם הסרדין ואז האנשובי.
מוסיפים עגבניות ובצל בכל סדר שתרצו. לסיים עם זיתים וצנוניות, הכל בערימה גדולה. בקאנו האחר למקם את קרס הנותר. ותתהפך כדי לכסות את הכריך.
לעטוף את כל זה בניילון נצמד ולקרר במשך כמה שעות. חזור עם לחמניות רבות ככל שיש לך.