קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סטייק אגף ממולא

סטייק אגף ממולא
סטייק אגף ממולא עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 677 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 77 אוהדים. אם יש לכם חמאה, סטייק אגף, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו סטייק אגף ממולא בגריל בסגנון מופולטה (ממולא בסלומי, פרובולון וסלט זיתים), סטייק אגף ממולא, ו סטייק אגף ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לשלב את תערובת המילוי, מים וחמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מליתתערובת מלית
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב ולתת לעמוד במשך 5 דקות. כף את המלית על הסטייק והשאיר גבול בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
סטייק.סטייק.
4
מוסיפים את הבצל הירוק ואת הפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
בצל ירוקבצל ירוק
5
מגלגלים מהקצה הארוך של הסטייק ומאובטחים בעזרת קיסמי עץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
6
מניחים בצד תפר סטייק כלפי מטה בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
בקערה קטנה נפרדת, לשלב את הרוטב, יין או מיץ תפוחים, שום וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
גבינהגבינה
שוםשום
רוטברוטב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מערבבים היטב ויוצקים על הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
9
אופים ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1, להסיר מהתנור ולתת לעמוד לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות מרלו במחוז פיג ' ו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -38 דולר לבקבוק.
מרלו במחוז פיג ' ו
מרלו במחוז פיג ' ו
הבציר 2010 מציג את המאפיינים המסוגננים והמפתים של מרלו עם טעמים עזים של שזיפים ודומדמניות שחורות. רמזים לאניס ווניל על האף נפתחים לשכבות מורכבות ומשולבות של טעמי פטל, דובדבן וקקאו המעניקים רושם בולט על החיך.