קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סטייק אגף מעל פולנטה גרעין תירס

סטייק אגף מעל פולנטה גרעין תירס
סטייק האגף מעל תירס הקרנל פולנטן נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 533 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מים, שום, גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הבישול תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת גבינה אוכמניות גולמית עם ציפוי פירורים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 46%. מתכונים דומים: סטייק אגף עם פולנטה שום, סטייק אגף צרוב עם פולנטה גבינה כחולה, ו צ'ילה-סטייק אגף משופשף עם פולנטה לבנה.

הוראות

1
בסיר בינוני הביאו לרתיחה את המים, 1 3/4 כפיות המלח ו -1 / 2 כפית מהטימין. מערבבים את התירס ומבשלים עד שהם רכים, 5 דקות לטריות, 1 דקה לקפוא.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
מיםמים
תירסתירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את קמח התירס בזרם איטי, תוך הקצפה. מנמיכים את האש ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד לסמיכות רבה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים את הסטייק עם 1/2 כפית המלח הנותרת והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
6
מוסיפים את הבשר למחבת ומבשלים 5 דקות. הופכים ומבשלים לפי טעמכם, כ -5 דקות יותר לבינוני נדיר, תלוי בעובי.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר.
8
מנמיכים את האש לנמוך בינוני.
9
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים, תוך ערבוב, למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את יתרת 1/4 כפית הטימין, היין והברנדי ומערבבים כדי לעקור את כל החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מרתיחים עד מופחת כ 1/4 כוס, 3 עד 4 דקות. פורסים את הסטייק על פני התבואה ועל האלכסון.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.
טימיןטימין
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מגישים את הסטייק מעל מצע פולנטה תירס, כשהרוטב מטפטף מעל הכל.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
רוטברוטב
סטייק.סטייק.
תירסתירס
12
המלצת יין: קברנה סוביניון הולך טוב עם בשר אדום, אשר מאלפת את היין טאני. אחד מעמק נאפה הוא רק הכרטיס כאן.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
בשר אדוםבשר אדום

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. אתה יכול לנסות כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט עמק אלכסנדר צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט עמק אלכסנדר צ ' לסי מרלו
ניחוחות פטל אדום יפהפה, דובדבן שחור ותבלינים. מלא ועגול עם טעמי שזיפים, דומדמניות אדומות, אוכמניות ועלי דפנה. הטאנינים הרכים מעניקים ליין זה חלקות קטיפתית והגימור השוקולדי פשוט נמשך ונמשך.