סטייק בגריל עם ארוגולה בייבי וסלט פרמזן
סטייק בגריל עם תינוק ארוגולן וסלט פרמזן נטול גלוטן,, ו מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תינוק ארוגולה, פלפל, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: סטייק בגריל עם ארוגולן ופרמזן מגולח, סלט סטייק עם ארוגולה, פרמזן וצלפים פריכים, ו סלט ארוגולה עם סטייק, פרמזן מגולח ויניגרט לימון.
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. לשפשף טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל על סטייקים.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מוסיפים חצאי לימון, חותכים צדדים למטה, למחבת; מבשלים 3 דקות.
חותכים סטייקים על פני התבואה לפרוסות דקות.
שלב הנותרים 1/4 כפית פלפל, עירית, ואת 4 מרכיבים הבאים (דרך 1/8 כפית מלח), ערבוב עם מקצף.
טפטוף מעל ארוגולה, לזרוק למעיל. סדר 1 סטייק, 1 כוס ארוגולה, ו 1 חצי לימון על כל אחד 4 צלחות; העליון כל סלט עם 1 כף גבינה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה