סטייק בגריל עם סלסה מנגו טרי
המתכון סטייק בגריל עם סלסה מנגו טרי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל, סוכר חום, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: הליבוט בגריל וסלסה מנגו טרי, טאקו סטייק בגריל עם Poblano-סלסה מנגו, ו סטייק טונה בגריל עם סלסה טרייה.
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
שלב הראשון 4 מרכיבים; לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של סטייק.
בואו סטייק לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות.
מערבבים מנגו ו-5 המרכיבים הבאים (דרך קורטוב מלח); מכסים ומקררים.
בעדינות מעיל שני הצדדים של סטייק עם ספריי בישול.
מניחים סטייק על מתלה גריל; גריל 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר סטייק מן הגריל; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.