סטייק גבינת פילדלפיה
סטייק גבינת פילדלפיה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1194 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חמאה, חלציים, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו מטבל סטייק גבינת פילדלפיה, גבינת פילדלפיה סטייק אגרול, ו מרק סטייק גבינת פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים סטייק במקפיא במשך 30 עד 45 דקות; זה עושה את זה קל יותר לחתוך את הבשר.
הסר את הבשר מהמקפיא ופרוס דק מאוד.
מחממים מחבת או מחבת גריל על חום גבוה.
פרוסות סטייק מברשת עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים 45 עד 60 שניות לכל צד.
מניחים כמה פרוסות של הבשר על החצי התחתון של הגליל, כף חלק רוטב הגבינה על הבשר, העליון עם פטריות, בצל ופלפלים.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
לטאטא בקמח ומבשלים 1 דקה. לאט לטאטא את החלב החם, ומבשלים, לטאטא כל הזמן עד מעובה, על 4 עד 5 דקות.
הסר את התערובת מן החום להקציף בפרובולון ופרמזן עד בשילוב; העונה עם מלח ופלפל.
מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהפטריות חומות זהובות. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים חמאה ושמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים לאט עד חום זהוב ומקורמל, ערבוב מדי פעם, כ -30 עד 40 דקות.
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום גבוה.
מוסיף את הפלפלים ומבשלים עד רך. מתבלים במלח ופלפל.