סטייק דג חרב מפולפל
סטייקים דג חרב מפולפל דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 288 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: פלפל דג חרב עם הל-רוטב גזר, סטייקים מתובלים עם צלעות., ו סטייק צלעות מפולפל.
הוראות
לשטוף סטייקים ביסודיות עם מים קרים; לנקז יבש לטפוח.
מניחים סטייקים במיכל רדוד גדול.
מערבבים יין לבן, מיץ לימון, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, ושום; יוצקים מעל סטייקים. מכסים ומשרים לפחות 4 שעות, הופכים סטייקים פעמיים.
הסר סטייקים מן המרינדה; להשליך מרינדה. מעיל קל צד אחד של כל סטייק עם פלפל.
מניחים סטייקים בסל צלייה. גריל על גחלים בינוניות 18 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
להעביר סטייקים למגש הגשה; לקשט עם גרגיר נחלים,אם תרצה.
מגישים מיד עם רוטב חרדל חריף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו