סטייק דג חרב צלוי במחבת עם חמאת פלפל מעורבת
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך חמאה, פטרוזיליה, פילה דג חרב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: סטייק דג חרב צלוי במחבת עם חמאת פלפל מעורבת, סטייק דג חרב צלוי במחבת, ו סטייקים מפלפלים עם חמאה מתובלת.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מחית חמאה, פטרוזיליה, שום, 1/2 כפית גרגרי פלפל מעורבים, קליפת לימון בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח.
שמן חום במחבת כבדה גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דג חרב עם מלח ופלפל טחון מעורב.
הוסף דג חרב למחבת. לבשל עד השחמה, על 3 דקות. הפוך את דג החרב והעבר לתנור. צולים עד שרק מבושלים דרך, כ -10 דקות יותר.
מוסיפים חמאה מתובלת לאותו מחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מגרדים חתיכות השחמה, עד מומס מבעבע.
יוצקים רוטב חמאה על דג חרב ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס